2 bögre rétesliszt,
1 bögre kristálycukor,
½ bögre olaj,
2 tojás,
1 bögre joghurt,
½ kg túró,
1 csomag vaníliás cukor,
½ csomag sütőpor,
csipet só,
½ kg málna
Keverd össze egy tálban a lisztet, cukrot, vaníliás cukrot és a sót, majd külön a túrót, a joghurtot, a tojást és az olajat. Keverd össze a két tál tartalmát, majd óvatosan forgasd össze a málnával. Kivajazott, kilisztezett tortaformában süsd meg előmelegített sütőben 200 fokon. Ha langyosra hűlt, szórd meg torta-porcukorral (ami nem olvad el), hidegen szeleteld.
Mély tálban habosra felverjük a tojásokat, majd hozzáöntjük a tejet, a porcukrot és a fűszereket. Ezután a liszttel egészen simára keverjük, hozzáadjuk az olvasztott, de már nem me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA háztartási kekszet megdaráljuk, összekeverjük a porcukorral, darált dióval, kakaóporral, lekvárral és a tejjel. Egy lapos, szögletes süteményes tálat vékonyan kivajazunk. Bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Lábosba mérjük a hozzávalókat és felforraljuk. 2. Forrástól számított 10 percig kis lángon főzzük tovább, éppen csak gyöngyözzön a szirup. 3. Áttöltjük az egészet egy tálb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű