2 bögre rétesliszt,
1 bögre kristálycukor,
½ bögre olaj,
2 tojás,
1 bögre joghurt,
½ kg túró,
1 csomag vaníliás cukor,
½ csomag sütőpor,
csipet só,
½ kg málna
Keverd össze egy tálban a lisztet, cukrot, vaníliás cukrot és a sót, majd külön a túrót, a joghurtot, a tojást és az olajat. Keverd össze a két tál tartalmát, majd óvatosan forgasd össze a málnával. Kivajazott, kilisztezett tortaformában süsd meg előmelegített sütőben 200 fokon. Ha langyosra hűlt, szórd meg torta-porcukorral (ami nem olvad el), hidegen szeleteld.
Az élesztőt 1 dl tejjel, és egy kevés cukorral futassuk fel. A liszthez adjuk hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot, a tojást, a felfuttatott élesztőt, a maradék tejet, a citromhéj...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként a cukrot is hozzáadjuk. A lisztet a kókuszreszelékkel összekeverjük, óvatos mozdulatokkal a habba forgatjuk. Sütőpapírral bélelt te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA porcukrot a tojással habosra kikeverjük, majd lassan hozzáadjuk a kissé megolvasztott margarint és tovább habosítjuk. (a margarin ne legyen forró!) Hozzáadjuk a tejfölt, és végü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás fehérjét felverjük majd fokozatosan hozzáadjuk a porcukrot, majd a lekvárt. Ezután már fakanállal dolgozzuk bele a diót. A kosarakat tésztával "kibéleljük" megtöltjük a kr...
Elkészítési idő: 1 1/2 Nehézség: Közepes