1 kg alma,
30 dkg kristálycukor,
3 csomag vaníliás pudingpor,
Négyzet alakú háztartási keksz,
9 dl hideg víz,
fahéj,
1 csomag tortazselé,
1 tábla étcsokoládé,
3 evőkanál olaj
A meghámozott és magházától megtisztított almát lereszeljük vagy turmixoljuk, majd 7 dl vízben 30 dkg cukorral, 1 kávéskanál fahéjjal sűrűre főzzük. A vaníliás pudingporokat és a tortazselét elkeverjük a 2 dl hideg vízzel, és hozzáadjuk az almához, és jó sűrűre összefőzzük.
Az egyik csomag kekszet tepsibe lerakjuk, ráöntjük az almakrémet. A még forró krémre rárakjuk a másik csomag kekszet.
A csokit gőz felett megolvasztjuk,és hozzá adjuk az olajat (nem kell sok). A süti kihűlt a csokimázat rátesszük a tetejére. Hűtőbe tesszük, és csak másnap fogyasztjuk.
A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a porcukorral. Apránként hozzáadagoljuk a tejet, és annyi lisztet (amibe belekevertük a szódabikarbónát), hogy palacsinta tészta sűrűségű...
Elkészítési idő:Íme a recept, amiből csak fél adagot készítettem. (28db) . Az összeállított tésztát fél órát pihentettem, majd fél cm vékonyra nyújtva, kiszúrtam. Két-két darabot összeragasztottam...
Elkészítési idő: