4 deci joghurt
2 deci habtejszín díszítéshez
kis csomag babapiskóta
10 deka apróra vágott meggy
2 deka apróra vagdalt ét csokoládé
fél csg. zselatin langyos vízben feloldva
2 kanál meggylé a hab színezéshez
A joghurtot a felvert tejszínt habbá verem. és a kettőt összekeverem, A feloldott zselatint hozzáadom.a babapiskótából összetört darabokat teszek bele és az összetört csokoládét.Egy őzgerincformát falpakkal kibélelek és a krémet félig beleteszem meggyet szórok bele és még tördelek babapiskótát a krémre.Ismét krém és a tetejét egész babapiskótával lezárom.A falpakkal befedem és egy éjszakát a hűtőbe teszem.Másnap két kanál meggyszörppel 2deci tejszínt habbá verem és díszítem.
A sütőt előmelegítjük. A hozzávalókat egy tálban kanál segítségével összekeverjük, majd egy sütőpapíros tepsire adagoljuk. Ne tegyük egymáshoz túl közel őket, mert folyékony a té...
Elkészítési idő: 10+15 perc Nehézség: KönnyűÖsszedolgozzuk a tésztát 3 fele osztjuk 2 marad sárgájával. 1 cipóhoz adunk kakaóport és egy pici tejfölt. Mind a 3 lapot nagy méretű tepsi hátlapján kisütjük. Krém: 2cs vaniliá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elegyítjük a porcukorral és a sütőporral, majd alaposan elmorzsoljuk a zsírral. Ezután simára gyúrjuk a tojások sárgájával és a tejföllel. Ha a tészta összeállt, becsomag...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 3 cm átmérőjű pogácsa szaggatóval korongokat szúrunk ki belőle. Sütőpapírral fedett tepsiben világosra sütjük (kb. 10-12 perc), majd hagyjuk ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű