: 1 tasak piskótatallér (kb 12 dkg), 4-5 banán, 1 tasak csokoládés pudingpor, 10 dkg cukor, 5 dl tej;
a hempergetéshez: 10 dkg aprított mandula
: A banánt megpucoljuk és 0,5 cm vastagságú karikákra vágjuk. Két két piskótatallér közé teszünk egy szelet banánt és fogpiszkálóval összefogjuk. A pudingport összekeverjük a cukorral meg a tejjel és megfőzzük. A fogpiszkáló segítségével a tallérokat a még forró pudingba mártjuk, kicsit lecsöpögtetjük az oldalát, belehempergetjük az aprított mandulába és hungarocellbe szúrjuk, míg a puding megszilárdul.
A zabpelyhet robotgéppel összedolgozzuk, vagy ledaráljuk. A tojássárgáját kikavarjuk az édesítőszerrel, az olajat hozzáadjuk, majd felöntjük a tejjel és beledolgozzuk a zabpelyhet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először linzertésztát készítünk. A lisztet, porcukrot, és a hideg vajat összegyúrjuk. 2. Az elkészült linzertésztát egy kerek, 16 cm átmérőjű sütőforma aljában egyenletesen e...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat turmixgépben vagy smoothie készítőben összeturmixoljuk, majd olaj spray-vel kifújt (vagy kókuszolajjal vékonyan megkent) gofrisütőben 6 db gofrit sütünk belőle. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű