boros valéria: mindennapi kenyerünk
limara pékség:cukros,fahéjas rúd
recept neked.hu:kinder bueno (rakó ilona konyhályából)
arany tepsi konyhálya: csirkefalatok,krémsajtos bundában
bögrés rizsfelfújt,ennél jobb nem is kell
sajttal és darálthússal töltött szalona
andi konyhálya:sütemény és ételreceptek képekkel
egyszerű túrós lepény:kifóztük online gasztro magazin
limara pékség:cukros fahéjas rud
a legegyszerűbb sajtos rúd aranytepsi konyhályából
Krém : 8 dkg lisztet 6 dl tejjel felfőzünk, kihűtjük. 30 dkg vajat (Ráma), 3 dkg kakaót 25 dkg porcukorral és egy rumaromával kikeverünk (géppel gyorsabb!). Ha a főzött krém (tej +...
Elkészítési idő:Elkészítés: a tésztát és a rózsáira szedett brokkolit külön-külön fazékban, forrásban lévő, bő, sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és félretesszük. A kockára vágott vörös-hagy...
Elkészítési idő: 1óraSzilikonos sütőpapírral kibélelünk egy 22 cm átmérőjű piskótakarikát. A sütőt előmelegítjük 180 C-ra, hőlégkeverés nélkül! A lisztet elkeverjük a kakaóporral. A tojásfehérjéket a...
Elkészítési idő: