boros valéria: mindennapi kenyerünk
limara pékség:cukros,fahéjas rúd
recept neked.hu:kinder bueno (rakó ilona konyhályából)
arany tepsi konyhálya: csirkefalatok,krémsajtos bundában
bögrés rizsfelfújt,ennél jobb nem is kell
sajttal és darálthússal töltött szalona
andi konyhálya:sütemény és ételreceptek képekkel
egyszerű túrós lepény:kifóztük online gasztro magazin
limara pékség:cukros fahéjas rud
a legegyszerűbb sajtos rúd aranytepsi konyhályából
A burgonyákat héjában megfőzzük, majd a főzővízben hagyjuk őket kihűlni. Ha kihűltek, akkor meghámozzuk, majd a reszelő legnagyobb lyukán lereszeljük. Én elosztottam a burgonyát 4...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• A padlizsánt grillen (szabad tűzön a legfinomabb, de természetesen tűzhelyen, vagy tepsiben is elkészíthető)) megsütjük, többször megforgatva egészen addig, amíg jól megsül, a hé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fánkport keverjük el jó alaposan a citromhéjjal. Egy másik tálban mérjünk ki 20 gramm vizet, majd adjuk hozzá az 1 egész tojást, és 3 db fehérjét, és alaposan keverjük el, végül...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A paradicsomot meghámozzuk, aztán a zöldpaprikával, uborkával és a hagymával együtt apró kockákra vágjuk. 4 evőkanálnyit félreteszünk a d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű