Családireceptkönyv.hu

Babfőzelék - Staller-féle


Írta:

Elk. idő: 1,5 óra
Adag: 5 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


bab,hagyma,liszt,olaj,só,cukor,szódabikarbóna,köménymag,borsikafű,tejföl

Elkészítés:


A babot egy éjszakára hideg vízbe beáztatjuk, reggel leszűrjük.
Hagymát dinsztelünk, rántást készítünk.
A babot feltesszük főni só, cukor,szódabikarbóna, köménymag és borsikafű ízesítésével. Amikor megpuhult a bab hozzákeverjük a hagymát és a rántást!A végén egy doboz tejfölt belekeverünk!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Rizsfelfújt
Rizsfelfújt

A rizst a vízzel elkevert tejben a cukor felével felforraljuk, félretesszük, hogy beszívja a levet. A tojássárgáját a vajjal elkeverjük és hozzáadjuk a kihűlt rizshez, közékeverünk...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött lepényke
Töltött lepényke

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bakonyi csirkemellcsíkok
Bakonyi csirkemellcsíkok

A csirkemellet csíkokra vágjuk és meghempergetjük a lisztben. Kis olajban sütjük, amíg a liszt megpirul rajta, majd kiszedjük egy tányérra és félretesszük. A felaprított hagymát p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hack Irén
Csirkepaprikás
Csirkepaprikás

A fokhagymát apróra vágjuk, a vöröshagymát, paprikát felkockázzuk, paradicsomot felcikkezzük. A zsírt megolvasztjuk, majd rátesszük a felkockázott paprikát elsőként. Pirítjuk, m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk