bab,hagyma,liszt,olaj,só,cukor,szódabikarbóna,köménymag,borsikafű,tejföl
A babot egy éjszakára hideg vízbe beáztatjuk, reggel leszűrjük.
Hagymát dinsztelünk, rántást készítünk.
A babot feltesszük főni só, cukor,szódabikarbóna, köménymag és borsikafű ízesítésével. Amikor megpuhult a bab hozzákeverjük a hagymát és a rántást!A végén egy doboz tejfölt belekeverünk!
Szilva Edit 1 kg krumpli, 20 dkg raclette sajt (szerintem bármilyen más, sütésre olvadó megfelel), 8 szelet nyers sonka (ugyan 6 db-ot ír, de az elkészítéshez 8-at használ :D), 1,5...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megtisztított zöldbabot 3-4 cm-es darabokra vágjuk, enyhén sós vízben puhára főzzük, és alaposan lecsepegtetjük. 2. 3 evőkanál olajon 1 fej nagyon apróra vágott vöröshagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kenyereket készítsük elő párosával egy tálcán. Szépen sorban, mindegyik páros mindkét oldalát megkenjük krémsajttal, majd egyikre mustárt, a másikra gulyáskrémet kenünk, egy sze...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz