tarka bab, kolbász, sonka, só, borsikafű, köménymag,liszt
Tarka babot egy éjszakára beáztatni. Másnap felrakni sós vízben főzni. 5 perc főzés után leszűrni!
Forró vízben feltenni főzni sós, borsikafüves, köménymagos vízben.A zöldségeket és a kolbászt vagy sonkát belekeverni és együtt főzni!Puhára főzés után berántani!
Forrósítsuk fel az olajat, és pirítsuk meg rajta a megtisztított, felkarikázott újhagymát. Adjuk hozzá a borsót, öntsük fel az alaplével, és főzzük 10-12 percig. Adjunk a leveshez...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű- olaj - liszt - pirospaprika - paradicsompüré - zellerszár - só, cukor - betűtészta
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmossuk, meghámozzuk,feldaraboljuk. Olajon kicsit megpároljuk a káposztát majd felöntjük vízzel. Ízlés szerint fűszerezzük. Ha a káposzta megpuhult hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát 1 centis kockákra, a zsemlét ennek a duplájára vágjuk fel. A szalonna zsírját kisütjük, hozzáadjuk a zsemlét és világosbarnára sütjük. A füstölt húst apróra vágjuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű