káposzta, olaj, só, cukor, köménymagborsikafű
A lereszelt káposztát só, cukor, köménymag és borsikafűvel ízesítjük, majd olajon ledinszteljük.Szép barnára karamellizáljuk!
A húst felkockázom, a hagymát apróra vágom, majd olajon megpirítom a kuktában. Amikor a hagyma kellőképpen üveges lesz,hozzáadom a húst, meghintem köménnyel és fehérre pirítom, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombák tönkjét kiszedjük és egy kissé kikaparjuk a belsejét. A kiszedett részeket egy késes aprítóba tesszük és ledaráljuk. Felforrósított serpenyőbe olívaolajat öntünk és megpir...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. A vörös- és fokhagymát felaprítjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, és a zöldborsó kivételével felkockázzuk. Egy nagy lábosban felhevítjük az...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA vöröshagymát nagyon finomra vágtam. Keverőtálba tettem, hozzáadtam a darált húst, tojást, parmezánt, zabpelyhet, zúzott fokhagymát, fűszereztem és alaposan összekevertem. Ha a hú...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes