káposzta, olaj, só, cukor, köménymagborsikafű
A lereszelt káposztát só, cukor, köménymag és borsikafűvel ízesítjük, majd olajon ledinszteljük.Szép barnára karamellizáljuk!
A tésztát megfozzuk. A tejben megolvasztjuk mind a három sajtot. A tetejére hagyunk egy kis reszelt sajtot és parmezánt. A kolbászt karikára vágjuk. A sajtos tejbe beleforgatjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az orsótésztát kevés olajon fehéredésig pirítom, folyamatos kevergetés mellett, pirítás előtt sózom. Amikor már a tészta nagy része fehéredett, vízzel felengedni,hogy ellepje a...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a bacont, fűszerezzük, és együtt pirítjuk. 2 dl tejszínt hozzáöntünk, majd a maradék 2 dl tejszínnel és egy kevés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítjük az alapanyagokat, a szalonnát felkockázzuk, a hagymát félfőre vágjuk, a fokhagymát megpucoljuk és felszeleteljük. Egy serpenyőben közepes hőmérsékleten elkezdjük a sz...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: Könnyű