bacon,fehérboros káposzta, sertés tarja,sárgarépa, rizs,só, cukor,
Római tálat beáztatjuk, majd lecsöpögtetjük.
Megpirítunk 1 csomag bacont.Beöntjük a római tál aljába és oldalára!
1/2 kg fehérboros káposztát ráöntünk a baconre pici cukrot rászórunk!Egy bögre nyers rizst ráöntünk erre, majd rákarikázunk egy nagy sárgarépát. 1/2 kg picit cukrozott káposztát rászórunk erre is.
A tetejére 6 szelet kicsit kiklopfolt tarját fektetünk.
Lefedve 2 órát sütjük, majd a tarjákat megfordítva még 20 percig sütjük.Újabb hús-forgatás után még 20 percig sütjük.Ízlés szerint levehetjük a tetejét a tálnak.
A tojásokat tálba törjük és felverjük, majd hozzáadjuk a sót vagy ételízesítőt. A többi alapanyagot kockára vágjuk és olajon megpirítjuk majd a felvert tojásokat ráöntjük és készre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst egy tálba tesszük és az összes többi hozzávalóval együtt (rizst nem kell megfőzni) kézzel jól összegyúrjuk. A vöröshagymát apró kockára vágom. Egy fazékban rakjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát apró kockákra vágjuk, kevés olajon dinszteljük. A húst tetszés szerinti kockákra vágjuk. A húst a hagymán fehéredésig pirítjuk, közben keverjük. Ezután mennek rá a fűsze...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát, paprikát, a meghámozott paradicsomot, cukkinit, padlizsánt kockára vágjuk, a mángoldnyelet egy centis darabokra vágjuk. A kelkáposztalevelek...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű