karalábé,só,cukor,liszt,olaj
Lereszeljük a karalábét, majd olajon pici cukorral és sóval üvegesre pároljuk. Bestauboljuk és felengedjük tejföllel.
A káposztát vékonyra szeleteljük. A hagymát finomra vágjuk. A káposztát sós, ételízesítős, köményes vízben feltesszük főn. Kb. fél órát főzzük, addig elkészítjük a rántást. A hagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTejfölös burgonyafőzelék fasírttal. krumpli,2 kg. só, ízlés szerint fehérbors, babérlevél, majoranna, 1 púpos evőkanál liszt, 2 dl tejföl, kevés olaj. Elkészítés: A krump...
Elkészítési idő: 1,5-óra Nehézség: KözepesA klasszikus tökfőzelék egy pénztárcabarát recept és piszok egyszerű az elkészítése is. Olajat hevítünk egy lábasban, és az aprított hagymát beleszórjuk, pár percig pirítjuk, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot megtisztítjuk, végeit lecsípjük, 3-4 cm-esre vágjuk. A hagymát durvára szeleteljük, a földimogyoró-olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldbabot és a currypasztát, kever...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű