4 tojás,víz,20 dkg porcukor,20 dkg liszt, mogyoró,dió,csokoládé, mazsola,aszalt gyümölcs
4 tojás sárgáját 4 evőkanál vízzel és 20 dkg porcukorral habosra kikeverni,20 dkg lisztet belekeverni, majd ha kész akkor a 4 tojás fehérjének a habját belekeverni óvatosan. Lisztezett diót,mogyorót,mazsolát,csokoládét és aszalt gyümölcsöt belekeverni!
Sütőpapírral bélelt tepsiben 2 db sárga, 1 db kakaós piskótát sütünk. Az egész tojásokat a cukorral kb 7 percig habosra keverjük, utána hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVálasszuk szét a tojásokat. A sárgáját keverjük össze a cukorral, a mascarponéval és a likőrrel. A fehérjét verjük kemény habbá, majd óvatosan forgassuk bele a krémbe. A k...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA krémhez a pudingport felfőzzük a cukorral és a tejjel. A margarint kikeverjük a porcukorral, és hozzáadjuk a citrom levét is. Ha kihűlt a puding, összekeverjük a margarinos krémm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA banánt villával összetörjük, minden mást beleszórunk és összegyúrjuk. Kis golyókat formázunk majd ellapítjuk és a sütőbe tesszük. Kb 180 fok 10 perc
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű