4 tojás,víz,20 dkg porcukor,20 dkg liszt, mogyoró,dió,csokoládé, mazsola,aszalt gyümölcs
4 tojás sárgáját 4 evőkanál vízzel és 20 dkg porcukorral habosra kikeverni,20 dkg lisztet belekeverni, majd ha kész akkor a 4 tojás fehérjének a habját belekeverni óvatosan. Lisztezett diót,mogyorót,mazsolát,csokoládét és aszalt gyümölcsöt belekeverni!
A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját simára keverjük a porcukorral és a kakaóporral. Fokozatosan adagolva hozzáadjuk a lisztet, és simára keverjük. A tojások fehérjé...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűElkészítés: Az almát mosd meg, hámozd meg, reszeld le. Locsold meg a citromlével, hogy ne barnuljon be. Tedd addig félre, amíg elkészíted a tésztát. Egy tálban morzsold el a v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összeállított tésztát lekentem tejföllel, villával megszúrkáltam. 1 órát pihentettem a tepsiben, majd 180C°-os sütőben 40 perc alatt készre sütöttem. a máz hozzávalóit állan...
Elkészítési idő: 2 ó Nehézség: KönnyűEgy lábasba öntsük bele a vizet, barna cukrot, sót és a vajat. Tegyük a tűzre. Amikor felforr, keverjük hozzá a lisztet, és addig kavarjuk, amíg egy nagy gömböcöt nem kapunk. Vegy...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű