zöldborsó, cukor, só, vegeta, liszt,olaj
A rántást kevés vízzel fel kell engedni, beletenni sót, cukort, vegetát,petrezselymet és a zöldborsót.
A finomra a pirított hagymát vaj és olaj összeolvasztott keverékén üvegesre párolom. Enyhén sózom, közben egy-egy kanál vizet adok hozzá, hogy puhára főljön. Ráreszelem a fokhagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megtisztítjuk és felkockázzuk. Delikátos vízbe annyiba ami éppen hogy eééepi feltesszük főzni. A vízbe dobjuk a babér leveleket is. Ha a krumpli már megfőtt,beleöntjük a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA kelkáposzta torzsáját kivágjuk, a megmaradt káposztát elnegyedeljük, majd felcsíkozzuk. A hámozott burgonyát közepes kockákra vágjuk. A káposztát egy nagy fazékba tesszük, felö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA füstölt húst és a lencsét egy pár órára vízbe áztatjuk. A füstölt húst vízben megfőzzük. Ha megpuhult, kivesszük a vízből, kockákra vágjuk, és félretesszük. A levébe tesszük...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű