2 közepes cukkini
2 gerezd fokhagyma
5 dkg fetasajt
1 tojás
liszt (amennyit felvesz)
Só, bors
kevés olaj a sütéshez
A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, és nagy-lyukú reszelőn lereszeljük. Sózzuk-borsozzuk, hozzákeverjük a tojást, a zúzott fokhagymát, az összemorzsolt fetasajtot, és annyi lisztet amennyit felvesz.
Egy serpenyőbe kevés olajat, majd a masszából halmokat rajunk bele. Mindkét oldalát pirosra sütjük.
600 g gomba, 120 g vöröshagyma, 100 g zsiradék, 300 g zöldpaprika, 100 g paradicsom, 3 teáskanál édesnemes paprika, fokhagyma, ízlés szerint só
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLobogó, bő, só nélküli vízbe beletenni a kukoricákat 15 per főzés Főzővízben kihűt Egyenként folpackba tekerve hűtőben pár napig tárolható Mikróban, vagy forró vízben melegíthe...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA felszeletelt hagymát (lehet fele lila fele vörös) és az egész fokhagymagerezdeket egy serpenyőben vagy lábasban felöntitek annyi olivaolajjal, hogy bőven ellepje. Lassú tűzön fed...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA joghurtos-fűszeres marináddal , ecsetet használva, egyenletesen vonjuk be a karfiol felületét. A maradék marinádot tegyük félre, tároljuk hűtőben: a következő 2-3 napban húsok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű