0,5 kg sertéscomb
só
bors
mustár
1 db leveskocka
1 kis doboz tejföl
2 dl tejszín
kakukkfű
Sertés combot felkockázni, sóval, borssal, mustárral elkeverve betetenni a hűtőbe. Minél tovább pihen annál finomabb.
A husit megpiríteni egy kis olajon utána felönteni vízzel, bele egy leveskocka, fedő alatt főzni, mikor puha akkor egy kis doboz tejföl, 2 dl tejszín és még mustár még egy kis kakukkfű és kész is.
Csirkemellből is finom
A húst és a szalonnát ledaráljuk, a fokhagymát leforrázzuk és utána a vízzel együtt leturmixszoljuk. Minden fűszert a húsra szórunk és jól összegyúrjuk. A belet feldaraboljuk dup...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: Könnyű1. A húshoz hozzáadjuk a félig megpárolt rizst, a megpirított füstölt szalonna és hagyma felét és a zúzott fokhagymát. 2. Pirospaprikával, köménymaggal, borssal, sóval ízesítjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertés apróhúst csíkokra vágjuk, majd megmossuk, és lecsepegtetjük. A füstölt szalonnát szintén felcsíkozzuk, majd a 2,8 literes Mesterszakács serpenyőben kisütjük a zsírját. Hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.) Ujjnyi vastagra szeleteljük, kiklopfoljuk és besózzuk a húst, majd 10 percig állni hagyjuk. Eközben olajból, mustárból és őrölt borsból elkészítjük a pácot. A húsokat mindkét o...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű