4 dl habtejszín
1 csomag lapzselatin
1 citromból nyert citromhéj
1 lime-ból nyert lime héja
2 ek cukor
200 g meggy (MIRELITE fagyasztott meggy)
Tejszínt összekeverjük a reszelt héjakkal és a cukorral.
Felfőzzük.
A lapzselatint hideg vízben feloldjuk, majd felmelegítjük.
Összekeverjük a tejszínes keverékünkkel.
Forma aljába meggydarabokat teszünk, majd beleöntjük a tejszínes részt. Hűtőbe tesszük dermedni minimum 2 órára.
1. A pudingot az utasítás szerint megfőzzük a három evőkanál cukorral, majd belekeverjük a rumot és a kókuszreszeléket. 2. Ekkor bekapcsoljuk a sütőt 180 fokra, alsó-felső sütésre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból piskótatésztát készítünk, közepes méretű tepsibe öntjük és 180 fokon megsütjük. A krémhez a pudingot a tejben megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint/vajat a cukorral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy 20 cm-es tortaformában keverjük össze a lisztet, cukrot, kakaóport, szódabikarbónát és a sót. Adjuk hozzá az olajat, ecetet, vanília aromát é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű