10 szelet sertéshús (karaj, comb szeletekre vágva, csont nélkül)
10 szelet bacon
10 szelet sajt
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
A húst kiklopfoljuk, besózzuk, és hagyjuk egy kicsit így állni.
Utána szépen réteggezzük. Először magunk elé veszünk egy szelet húst, ráhelyezzük a bacont, majd a sajtot. Óvatosan feltekerjük, majd így járunk el a további hússzeletekkel is. Mikor készen vagyunk, bepanírozzuk a szokásos módon. Liszt-tojás-zsemlemorzsa, és bő forró olajban aranybarnára kisütjük. Kis lángon, lassan süssük, hogy rendesen átsüljön.
1. A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk. 2. A burgonyát meghámozzuk, nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, és legalább fél óráig állni hagyjuk. 3. Ezután kissé k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst tisztítsd meg alaposan, vágd egységes méretű csíkokra, majd sózd be és tedd félre. A szalonnát kockázd fel, ahogyan a hagymát, a paradicsomot, a répát és a paprikát is. Ha e...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA karajba a kolbászt beletöltjük, megkötözzük, hogy a formája megmaradjon. A páclével jól bekenjük, a hagymát fokhagymát összevágjuk a tepsi aljára rakom zsírral kikent jénaiba, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát tisztítsuk meg, a paradicsomot mossuk meg, majd szeleteljük fel vékony karikára. 2. A sajtot vágjuk fel hosszú, vékony csíkokra. 3. A fokhagymát tisztítsuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz