1,2 kg tarja
1,2 kg tarját és bepácoltam másfél hétre.Felforraltam annyi vizet amennyit gondoltam hogy ellepi,majd fűszereztem:só, egész bors,egész kömény,boróka bogyó sok fokhagyma,majd hagytam kihűlni.Ezt öntöttem a húsra.Minden nap forgattam.A végén egy kis egész köményben és tört borsban meghempergettem.Folyékony füsttel lefújtam,begyömöszöltem a présbe és főztem 3,5 órát.Majd hagytam kihűlni.
Pác: Kb. 1 dl olajban elkeverem a ketchupot, az Erős Pistát, a mustárt, ízlés szerint só, bors, fokhagyma /krém, vagy összenyomott / kerül bele. Bekenjük a húst előző este, de lega...
Elkészítési idő:padlizsán elősüt, rizs főz, 1 hagyma párol. hagyma,hús összepárol + paradicsom+foghagyma+menta. Besamel(1 dkg vaj+2 ek liszt,tej+szerecsendió!bors) rétegezve jénaiba
Elkészítési idő:Első lépésben klopfold ki a húsokat közepesen vékonyra, kb. fél cm-esre. Sózd és borsozd a húsok mindkét oldalát. A második oldalukra tegyél szeletenként kb. 1-1,5 g, azaz nagyjáb...
Elkészítési idő: 25 perc