4 nagyobb szelet hús, 4 kis fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, só, paprika, liszt
A besózott, kiklopfolt tarjaszeleteket paprikás lisztbe forgatva olajon hirtelen mko-n átsütjük, kiszedjük, majd az olajon nagyobb kockára vágott hagymát dinsztelünk, visszarakjuk a húst, apróra vágott fokhagymával megszórjuk, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje és puhára főzzük.(sertéstarja 25-30’, marha felsál 40-50’)
Aprító gépben összevágom a vöröshagymát és fokhagymát. Hozzákeverem a darált húshoz. Sózom, borsozom. A nyers burgonyát sajtreszelőn lereszelem, majd hozzáadom ezt is. A szikkadt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat főzzük meg, majd tegyük hideg vízbe, végül pedig pucoljuk meg. (én keményre főztem a tojásokat, de ízlés szerint főzhetjük rövidebb ideig, akkor a sárgája még folyós ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsit felszeleteljük, besózzuk. Fordítva bepanírozzuk (zsemlemorzsa-tojás-liszt) és olajba kisütjük. Tepsibe helyezzük. Elkészítjük a szószt; a vajat megolvasztom hozzáadom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A körmöket hosszában kettévágjuk, a csülköket kb. 3 cm-es karikára szeleteljük, majd alaposan megmossuk a húsokat. 2. Vegyünk elő egy elég nagy edényt, tegyük bele a zsírt,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz