4 nagyobb szelet hús, 4 kis fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, só, paprika, liszt
A besózott, kiklopfolt tarjaszeleteket paprikás lisztbe forgatva olajon hirtelen mko-n átsütjük, kiszedjük, majd az olajon nagyobb kockára vágott hagymát dinsztelünk, visszarakjuk a húst, apróra vágott fokhagymával megszórjuk, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje és puhára főzzük.(sertéstarja 25-30’, marha felsál 40-50’)
1. A szépen megtisztított malacnak lefejtjük a bőrét, vigyázzunk, hogy meg ne sértsük. 2. Sonkás tésztát készítünk: a lisztből és 2 tojásból gyúrt kifőtt tésztát összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kettévágjuk a csont mellett, a borssal és a fűszerkeverékkel beszórjuk, alaposan belesimítjuk, hagyjuk 20 percet állni. Finomra vágjuk a zellerzöldet, felkockázzuk a zöldpa...
Elkészítési idő: 80 min Nehézség: KözepesA fokhagymát szétnyomom és alaposan összekeverem az olajjal, a mézzel, a ketchuppal és a fűszerekkel, majd bekenem vele az oldalasokat. Mintegy 1 óra hosszat állni hagyom. Sütőben,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felszeletelt karajt kissé kiverjük, széleit néhány helyen bevagdossuk, sózzuk, majd tejbe áztatjuk két napra (így nem lesz száraz). Ezután a húst kiemeljük a tejből,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes