3-4 nagy fej hagyma
10 dkg vaj
2 csipet só
Fél dl főzőtejszín (elhagyható)
1 ek mustár
2 ek olivaolaj
A hagymát feldarabolom (lehet nagyobb darabokra is, mert úgyis turmixolom) és egy kis olajon puhára párolom. Hozzáolvasztom a vajat, majd megszórom a sóval és elkeverem benne a mustárt. Ekkor el is zárom a gázt és hagyom kihűlni.
A kihűlt masszát összeturmixolom botmixerrel és belekeverem a tejszínt.
A burgonyát megmossuk, héjában, enyhén sós vízben puhára főzzük. Hagyjuk langyosra hűlni, majd megpucoljuk, burgonyanyomón áttörjük. Elkeverjük az apró kockákra vágott szalonnával,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztbe belekeverjük a szódabikarbónát, -az élesztőt is belemorzsoljuk, hozzáadjuk a joghurtot és a langyos vizet, és egy fakanál segítségével jó hólyagosra kidolgozzuk. -----...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KözepesA tészta hozzávalóit kézi habverővel kikeverjük. A serpenyőben felforrósítjuk az olajat és beleöntjük a tésztát. A tetejét befedjük fedővel, a lángot tartalékra állítjuk. Fed...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Zucchini waschen und in Scheiben schneiden. Die Tomaten waschen und achteln. Die Zwiebeln schälen und würfeln. Den Knoblauch abziehen und quetschen. Etwas Öl in einer Pfanne...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű