3-4 nagy fej hagyma
10 dkg vaj
2 csipet só
Fél dl főzőtejszín (elhagyható)
1 ek mustár
2 ek olivaolaj
A hagymát feldarabolom (lehet nagyobb darabokra is, mert úgyis turmixolom) és egy kis olajon puhára párolom. Hozzáolvasztom a vajat, majd megszórom a sóval és elkeverem benne a mustárt. Ekkor el is zárom a gázt és hagyom kihűlni.
A kihűlt masszát összeturmixolom botmixerrel és belekeverem a tejszínt.
Egymásra fektetjük a hozzávalókat, megszórjuk kevés kakukkfűvel meg borssal (sózni sem kell, elég sós a bacon meg a sajt), feltekerjük, szorosan egymás mellé sorakoztatjuk egy sütő...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűÖsszekevered a hozzávalókat. Előmelegített sütőben sütőpapíron készítsd el.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA karfiolt aprítógépben egészen apró morzsára daráljuk. Az összes többi hozzávalóval összegyúrjuk. A masszát nedves kézzel belenyomkodjuk a pizzasütő tepsibe. 20 percre betessz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat felverjük és megsózzuk. Az olajat felmelegítjük. A kenyérszeletek mindkét oldalát megforgatjuk a tojásba, majd a forró olajban aranybarnára sütjük.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű