Családireceptkönyv.hu

Hideg savanyúság lé


Írta:

Adag: 20
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,5 l víz
5 d só
1 kk Na-benzoát
1 mk borkén
8 ek kristálycukor
fél l 10 %-os ecet
5 ek akácméz
Vékonyra szelt uborka, hagyma, s.répa, paradicsom, paprika azonos mennyiségben

Elkészítés:


A hozzávalókat össze kell keverni

Trükkök, tippek, praktikák:


5 literes üveghez

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Hordós savanyú
Hordós savanyú

1. Ez a mennyiség 1 db 25 l-es cseréphordó savanyúsághoz elegendő. 2. Mennyiségtől függetlenül rakható bele (folyamatosan is!) uborka, almapaprika, hagyma, patisszon, zöld para...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kovászolt dinnyehéj,cukkini,uborka,tök,lila hagyma
Kovászolt dinnyehéj,cukkini,uborka,tök,lila hagyma

Vegyünk elő egy ötliteres befőttes üveget, mossuk ki alaposan, majd az aljába valahogyan szuszakoljuk bele a vastag szárú, virágos kaprot. Erre jöhetnek a dinnyehéjak, amelyekben m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Káposztasaláta
Káposztasaláta

1. A káposztát vékonyra felszeleteljük, besózzuk. 2. 2-3 óráig állni hagyjuk. 3. Utána kinyomkodjuk. 4. Salátalébe tesszük. 5. Másnap fogyasztjuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk