menu

Családireceptkönyv.hu

Hideg savanyúság lé


Írta:

Adag: 20
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,5 l víz
5 d só
1 kk Na-benzoát
1 mk borkén
8 ek kristálycukor
fél l 10 %-os ecet
5 ek akácméz
Vékonyra szelt uborka, hagyma, s.répa, paradicsom, paprika azonos mennyiségben

Elkészítés:


A hozzávalókat össze kell keverni

Trükkök, tippek, praktikák:


5 literes üveghez

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Marinált sült paprika
Marinált sült paprika

A paprikákat lemossuk, hagyjuk lecsöpögni, majd forgatva feketére grillezzük minden oldalukat, 10-15 perc alatt. A legjobb szabadtűzön, de a gázra tett vaslapon vagy grillsütőben i...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
 KOVÁSZOS UBORKA – Miért is kell a só és napfény?2
KOVÁSZOS UBORKA – Miért is kell a só és napfény?2

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Olajos -ecetes almaparika-vagy sima paprika
Olajos -ecetes almaparika-vagy sima paprika

A vizet a fűszerekkel ( kivéve az olajat ) jól össze főzzük,aztán a mosott darabolt paprikát beletesszük ( több részletben ) a fővő lébe és kb. 13 percig főzzük. Kiszedjük a léből,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
SVéd uborkasali
SVéd uborkasali

Az uborkát alaposan megmossuk, a hagymát megtisztítjuk és mindkettőt vékonyra legyaluljuk vagy felszeleteljük, óvatosan összekeverjük. A hozzávalókból felöntőlevet készí...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk