Családireceptkönyv.hu

Parázson sült camembert


Írta:

Adag: 2
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


kerek, egész camembert
kevés olívaolaj
provanszi fűszerkeverék vagy kakukkfű

Elkészítés:


Az alufóliát kenjük meg olívaolajjal, majd helyezzük rá a sajtot. Szórjuk meg a fűszerrel, csomagoljuk be, és tegyük a parázsba. Süssük 10-15 percig.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Mozzarellával töltött rántott cukkínipárnácskák
Mozzarellával töltött rántott cukkínipárnácskák

Először megmossuk alaposan a 2 cukkinit, a két végét levágjuk. Hosszában vékonyan felszeleteljük, s besózzuk a szeleteket, egymásra helyezzük őket, állni hagyjuk, ettől puhul, s m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Milyen a jó lecsó?
Milyen a jó lecsó?

A paradicsom Mint köztudott, a normális paradicsom az utóbbi évtizedekben ugyanúgy eltűnt Magyarországról, mint a normális lecsókolbász, pedig a vékony héjú, lédús, földben nőtt é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Ratatuille
Ratatuille

A hagymákat felcsíkozom, az újhagymát felkarikázom. A cukkinit és ahosszában padlizsánt félbevágom, majd felszeletelem. A paprikát karikákra vágom, a chilit és a zöldfűszereket f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Sült padlizsán recept
Sült padlizsán recept

A padlizsánokat mosd meg, majd papírtörlővel törölgesd szárazra. Szeleteld fel tetszés szerint fél centi vastagra. Az olívaolajat keverd össze sóval, borssal, zúzott fokhagymával é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk