5 dkg virsli
1 db főtt tojás
1 közepes db kígyóuborka
tejszínes torma
A virslit megfőzzük, egyik oldalát csíkokba bevagdossuk.
A főtt tojást és az uborkát felszeleteljük.
Egy tányérra helyezzük a virslit, mellé az uborkákat, az uborkára a szeletelt főtt tojást.
Vékony uborkacsík lesz a pillangó csápja. A tormával megpöttyözzük.
A héjában főtt burgonyát hámozzuk meg, és még melegen karikázzuk fel. Öntsük rá a még meleg húslevest és a felkarikázott hagymát. Amikor kihűlt, adjuk hozzá az ecet, olivaolaj, mus...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz elkészítése pofonegyszerű; az avokádót hosszában kettévágjuk, kettéválasztjuk. A magot eltávolítjuk, a belsejét kikanalazzuk. Imádom a színét, a héjához közel sötétebb zöld, b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst és a tojásokat apróra vágjuk. Az újhagymákat ketté, majd vékony szeletekre vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük. A majonézt elkeverjük a joghurttal és a petrezselyemmel....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa friss spenótból készítjük, akkor a megtisztított, alaposan lecsepegtetett kissé összetépkedett spenótot kevés zsiradékon fonnyasszuk meg. Ha kihűlt, nyomkodjuk ki a levét és bot...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes