250 gramm enyhén olvasztott margarin
10 ek. kakaópor
500 g cukor (Túl sok? Én is sokkot kaptam! Nem baj, ettől lesz isteni, és nyugi nem lesz édes!!!)
4 tojás
180 g liszt
csipet só
1 tk. vanília kivonat vagy 1 cs.vaníliás cukor
egy marék felaprított dió (50 g)
Nutella, ki mennyit gondol, én több mint fél üveggel beletettem!
Robotgép lassú fokozatán keverjük össze a kakaót a margarinnal.
Ezután keverjük bele a cukrot, vaníliát, sót és a tojásokat, majd végül a lisztet.
Öntsük egy sütőpapiros tepsibe és kanalazzunk a tetejére jócskán a nutellából, majd villával, késheggyel vagy amivel szimpatikus, rajzolgassunk köröket, hullámokat a nutellás tésztába, ezáltal kissé beledolgozva a nutellát.
Szórjuk meg a dióval, majd süssük kb. 180 fokon 20-25 percig.
A Brownie akkor jó, ha a tű amit beleszúrunk még enyhén tésztás. Ha semmi nem marad a tűn akkor túlsütöttük, ha a tűre végig ráragad a massza akkor még sütni kell. Valami ilyesmit olvastam a jó állag meghatározásáról.
Jelenleg itt vagy: Főoldal > Édes sütemények > Krémes sütik > Házi francia krémes Házi francia krémes Galéria (7) Házi francia krémes Beküldve: 2012.08.19. Kategória: Krémes s...
Elkészítési idő:180 fokon kb 25 percig
Elkészítési idő: