80 dkg afrikai harcsafilé
4 evőkanál tejföl
4 evőkanál dijoni mustár
vaj, só, bors
Összekeverjük a mustárt a tejföllel.A kesudiót ledaráljuk, vagy összetörjük. A halat megmossuk, 4 darabra vágjuk. Besózzuk, borsozzuk és a mustáros masszába belemártjuk. Fontos, hogy mindenhol rátapadjon a massza a halra. Végül megforgatjuk a kesudióban,
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy tűzálló tálat és a halszeleteket belefektetjük.
Kb. 8-10 percig kell sütni.
A halat nem kell nagyon besózni, mert a dijoni mustár is sós.
Rizzsel tálaljuk
Főzzük ki a spagettit. Közben vágjuk a lazacot vékony csíkokra és pirítsuk meg kissé olíva olajon. 2. lépés 2. lépés képe Öntsök fel a borral és a tejszínnel. 3. lépés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított halakat filézzük ki, és a csontokból, fejekből a fél főre vágott vöröshagymával, sóval, borssal, fokhagymával, a tetejére szórt őrölt pirospaprikával és fejenként e...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA halfilét hosszú szeletekre felvágjuk, enyhén besózzuk. A szokásos módon bepanírozzuk: liszt, tojás majd panko morzsa. Felforrósított kókuszolajban kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzöm, a halakat megpucolom, kibelezem, törzsét felszeletelem, vagy ha kishal, akkor beirdalom. A tepsit kizsirozom és beleterítem a karikázott főtt krumplit...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes