menu

Családireceptkönyv.hu

Afrikai harcsa kesudióval


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


80 dkg afrikai harcsafilé
4 evőkanál tejföl
4 evőkanál dijoni mustár
vaj, só, bors

Elkészítés:


Összekeverjük a mustárt a tejföllel.A kesudiót ledaráljuk, vagy összetörjük. A halat megmossuk, 4 darabra vágjuk. Besózzuk, borsozzuk és a mustáros masszába belemártjuk. Fontos, hogy mindenhol rátapadjon a massza a halra. Végül megforgatjuk a kesudióban,
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy tűzálló tálat és a halszeleteket belefektetjük.
Kb. 8-10 percig kell sütni.

Trükkök, tippek, praktikák:


A halat nem kell nagyon besózni, mert a dijoni mustár is sós.
Rizzsel tálaljuk

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Gombával töltött pisztráng vajon pirított, petrezsel
Gombával töltött pisztráng vajon pirított, petrezsel

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Éva
Hagymaágyon sütött amur
Hagymaágyon sütött amur

A halat irdaljuk, a mélyedésbe szalonna-csíkokat helyezünk. Belsejét sózzuk, citromlével öntjük, 1 órát pihentetjük. A hagymát kockára vágjuk, az olajon üvegesre pároljuk. A párolt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Marinált hal
Marinált hal

A marinádot felforralni. Leforrázni vele a hagymakarikákat. Tálban rétegezni a hagymát, halat és a levet hidegen ráönteni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Ecetes lé ecetes halhoz
Ecetes lé ecetes halhoz

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk