Családireceptkönyv.hu

Chapati - Sáfrányos lepénykenyér


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


225 g teljeskiörlésű liszt
Fél evőkanál só
175 ml víz

Elkészítés:


Sáfrányt forró vízben fel kell oldani.
A hozzávalókat összegyúrni és 15 percig pihentetni kell.
Kinyújtani. Száraz forró serpenyőben kisütni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Hetes lángos
Hetes lángos

Az élesztőt 1 dl langyos, cukrozott tejbe belemorzsolom és felfuttatom. A lisztet a tojással, a tejföllel, a sóval, az olajjal, a felfuttatott élesztővel és a tejjel elkeverem....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsanett
dagasztás nélküli kenyér
dagasztás nélküli kenyér

A szilárd hozzávalókat egy tálban összekeverjük, majd mehet hozzá a víz, amit annyira elkeverünk, hogy a lisztes keverék egyenletesen nedves legyen. A tészta galuska állagú lesz....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: debovszkij
Retro melegszendvics
Retro melegszendvics

1. A vagdalt húsokat villával széttörjük, a hagymát apróra felkockázzuk, majd összevegyítjük. 2. Ezután hozzáadjuk az egész tojást, a tejfölt, majd ízlés szerint mehet bele a must...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Előfőzéshez az egyes zöldségek, gyümölcsök forralási
Előfőzéshez az egyes zöldségek, gyümölcsök forralási

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk