225 g teljeskiörlésű liszt
Fél evőkanál só
175 ml víz
Sáfrányt forró vízben fel kell oldani.
A hozzávalókat összegyúrni és 15 percig pihentetni kell.
Kinyújtani. Száraz forró serpenyőben kisütni.
A gombák tönkjét kiemeljük és félretesszük. A gombák héját eltávolítjuk, majd a fejeket folyó víz alatt átmossuk, kicsit hagyjuk lecsöpögni. Egy közepes tepsit kikenünk kevés ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból könnyen nyújtható tésztát dagasztunk. Vékonyra nyújtjuk,felvágjuk,töltsük a széleit jól lenyomkodom,hogy sülés közben a töltelék ne folyón ki.Forró olajba sütöm....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt begyújtjuk, mert mire bemelegszik, már készen vagyunk az előkészületekkel. A felengedett leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk. Két cm-s csíkokat vágunk belőle. Eg...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű