225 g teljeskiörlésű liszt
Fél evőkanál só
175 ml víz
Sáfrányt forró vízben fel kell oldani.
A hozzávalókat összegyúrni és 15 percig pihentetni kell.
Kinyújtani. Száraz forró serpenyőben kisütni.
Az élesztőt 1 dl langyos, cukrozott tejbe belemorzsolom és felfuttatom. A lisztet a tojással, a tejföllel, a sóval, az olajjal, a felfuttatott élesztővel és a tejjel elkeverem....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szilárd hozzávalókat egy tálban összekeverjük, majd mehet hozzá a víz, amit annyira elkeverünk, hogy a lisztes keverék egyenletesen nedves legyen. A tészta galuska állagú lesz....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vagdalt húsokat villával széttörjük, a hagymát apróra felkockázzuk, majd összevegyítjük. 2. Ezután hozzáadjuk az egész tojást, a tejfölt, majd ízlés szerint mehet bele a must...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű