Családireceptkönyv.hu

Chapati - Sáfrányos lepénykenyér


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


225 g teljeskiörlésű liszt
Fél evőkanál só
175 ml víz

Elkészítés:


Sáfrányt forró vízben fel kell oldani.
A hozzávalókat összegyúrni és 15 percig pihentetni kell.
Kinyújtani. Száraz forró serpenyőben kisütni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mákos citromhabos paleo
Mákos citromhabos paleo

A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a xilittel és a vízzel. A liszthez adjuk a szódabikarbónát, amire pár csepp almaecetet teszünk és a sárgájához keverjük. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ildikó
CIABATTA
CIABATTA

Sütéshez: • olaj • víz Elkészítés: A kovászt jóval a sütés előtt készítsük el, ha egy nappal előtte az se gond. Tegyük az élesztőt langyos vízbe, majd hagyjuk egy 10 percig á...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pakisztáni sárgaborsó dahl
Pakisztáni sárgaborsó dahl

A sárgaborsót megmossuk, majd két és félszeres mennyiségű vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a kurkumát, garam masalát, cayenne borsot, fekete borsot, és kis lángon felforraljuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szénhidrát-csökkentett bagel
Szénhidrát-csökkentett bagel

Az élesztőt és a sót összekeverjük a langyos vízzel, majd hozzáadjuk a kókuszolajat és a Dia Wellness sütőlisztet. Kézzel rugalmas tésztát dagasztunk belőle, majd egy órán keresztü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk