1 kg bármilyen idény gyümölcs /nekem most meggy és cseresznye volt/
1 liter aludttej vagy joghurt házi tejből /Candida diéta esetén a joghurt javasolt.
1 evőkanál útifű maghéj
Méz izlés szerint /Candidásoknak sztévia vagy xilit
fűszerek: citrom, fahéj, szegfűszeg, fodormenta, ánizs, vanília izlés szerint.
A meggyet és a cseresznyét kimagoztam. Kb. a felét beraktam a turmixba, hozzákevertem a mézet, a fűszereket, útifűmaghéjat, és az aludttejet /nekem most ez volt otthon/. ill. joghurtot.
Jól összeturmixoltam és belekevertem a megmaradt gyümölcs szemeket.
Kb 10 percre beraktam a hűtőbe. Aztán jóízűen megettük.
ELKÉSZÍTÉS A tarkababot 24 óráig beáztatjuk, a vöröshagymát és a fokhagymát apró kockára vágjuk (mintha pörköltnek lenne). A gerslit megmossuk, borssal és a libazsírral az eg...
Elkészítési idő: kb. 5 óraA leveles tésztát tekerd ki, majd vágd ketté. Villával szurkáld meg, hogy sütés közben ne púposodjon fel. Rakd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és 170 fokon süsd aranybarnára lapon...
Elkészítési idő: 45 perc