30 dkg reszelt trappista sajt
1 db tojás
1 evőkanál liszt
A hozzávalókat összegyúrjuk, és tenyerünkkel diónyi méretűre formázzuk.
Bő, forró olajban kisütjük!
Frissen, tálaljuk!!
PANÍROZNI NEM KELL!!
A megmosott és szárazra törölt padlizsánt 180 ºC-ra (légkeverésen) előmelegített sütőbe dugjuk, 25 percig sütjük, átfordítjuk a másik oldalára és még egyszer 25 percig sütjük. (Akk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy magas falú serpenyőben készítsünk besamel mártást: a megolvasztott vajon futtassuk meg a lisztet, ne pirítsuk meg, hagyjuk világosan. Majd egy habverővel kevergessük és folyama...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fenti hozzávalókat a kurkuma kivételével összeaprítom ( késes robotgéppel) , majd olajon átpirítom megszórom kurkumával ráteszem a kockára vágott zellert átpirítom , jöhet bele a...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűTörd darabokra a 3 tábla csokoládét, majd gőz felett olvaszd fel. Kavargasd, míg sűrű masszát nem kapsz. - Válaszd szét a tojásokat. A fehérjét verd fel keményre kézi mixerrel. -...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű