20 dkg zabpehely
15 dkg cukor
15 dkg liszt
2 ek vaj
2 ek tej
2 ek méz
fél cosmag sütőpor
vanília
A vajat, mézet és a tejet összemelegítem. Hozzákeverem a szárazanyagokhoz.
180 fokon 7-8 perc.
Akkor jó, ha a közepe még lágy, a széle meg barnul. Csak hűlés után szabad levenni a sütőpapírról, akkor nem esik szét.
Mascarponét kikeverjük cukorral, vaníliás cukorral (lehetőleg bourbon). Csokipudingot felfőzzük tejjel és cukorral. Mehet bele ízlés szerint étcsoki is. :) Ha kihűlt minden,...
Elkészítési idő: 10-15 perc Nehézség: KönnyűAz alaposan lehűtött tejszínből habot verünk, félretesszük. Két keverőtálat meleg vízfürdő fölé helyezünk. Az egyik keverőtálban megolvasztjuk az összetördelt csokoládét, a másikba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot pirítjuk bele a vaj elkeverni, utána tejszín,főzőlap lekapcsolás só és vanília belekeverés, 15-20 dkg krémhez keverni
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű