2.5 dl tejszín
25 dkg cukor
2.5 dkg kakaó
35 dkg vaj
tejszínt felforralni 110-120 fokos,hozzáadjuk a kakaót, amikor síma hozzá a vaj harmadát,már nem kell főzni.
Kihűteni,maradék vajat kikeverni a cukorral és a csokis keveréket hozzáadni ,összedolgozni.
50 dkg Mascarpone
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük, majd egyesével sütjük.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA sütőt 200 fokra előmelegítjük. Az epret megmossuk, kicsumázzuk, feldaraboljuk. A lisztet elkeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a szobahőmérsékletű vajat, és kézzel morzsára dolgoz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a kockára vágott vajat és a lágy túrót. Tésztává dolgozzuk, vékonyra nyújtjuk és korongokat szaggatunk ki belőle. Minden egyes korongot félbe haj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű