menu

Családireceptkönyv.hu

Párizsi krém/ egyszerű/


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2.5 dl tejszín
25 dkg cukor
2.5 dkg kakaó
35 dkg vaj

Elkészítés:


tejszínt felforralni 110-120 fokos,hozzáadjuk a kakaót, amikor síma hozzá a vaj harmadát,már nem kell főzni.
Kihűteni,maradék vajat kikeverni a cukorral és a csokis keveréket hozzáadni ,összedolgozni.

Párizsi krém/ egyszerű/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tejbegríz
Tejbegríz

A tejet felforraljuk egy vízzel előzetesen kiöblített vastag talpú lábosban. Közben hozzáadjuk a cukrokat, a citromhéjat és a vajat. Mikor már forr kanalanként (kézi habverővel f...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ildikó
Bounty golyók
Bounty golyók

A mascarponét habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a kókuszreszeléket, majd elkeverjük. A masszából vizes kézzel golyókat formázunk. Egy tálcára vagy nagy...

Elkészítési idő: Több mint 60 pe
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Dani
Darázsfészek
Darázsfészek

Az élesztőt tejben felfuttatjuk, beletesszük a sót, a porcukrot, aztán a tészta többi hozzávalóival jól összedolgozzuk (fakanállal), hogy keményebb kelt tésztát kapjunk. Fél órá...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Tímea
Somlói torta
Somlói torta

A sütőt melegítsük elő 180°C-ra. 3 piskótát fogunk készíteni, egy simát, egy kakaósat és egy kicsit a töltelékhez. 4 tojásból elkészítjük a fehér piskótalapot. A 4 tojásfehérjéjét...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk