menu

Családireceptkönyv.hu

Párizsi krém/ egyszerű/


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2.5 dl tejszín
25 dkg cukor
2.5 dkg kakaó
35 dkg vaj

Elkészítés:


tejszínt felforralni 110-120 fokos,hozzáadjuk a kakaót, amikor síma hozzá a vaj harmadát,már nem kell főzni.
Kihűteni,maradék vajat kikeverni a cukorral és a csokis keveréket hozzáadni ,összedolgozni.

Párizsi krém/ egyszerű/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Pohárkrém - Rákóczi túrós
Pohárkrém - Rákóczi túrós

A zabkekszet összetörjük, vagy aprítóban ledaráljuk. A túrót, a mascarponét, vaníliát és a porcukrot alaposan kikeverjük. Előveszünk négy poharat, szórunk az aljára kekszmorzsát,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Syle
Joghurtos habkönnyű palacsinta
Joghurtos habkönnyű palacsinta

Isteni finom és könnyű palacsintácskák. Nálunk nagy kedvenc. A tojások sárgáját a cukorral habosra verjük, hozzáadjuk a tejet, a sütőporral elkevert lisztet, a joghurtot, a csipet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tünde
Túrófánk
Túrófánk

A túrót tegyük egy tálba, majd villával kicsit nyomkodjuk össze, hogy ne maradjanak benne nagyobb darabok. Ezután adjuk hozzá a reszelt citromhéjat, a vaníliás cukrot, egy csipet s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Vendégváró édesség
Vendégváró édesség

A babapiskótát egy jénai tálba lerakom, meglocsolom rummal és megszóróm mazsolával. A pudingot a csomagoláson előírt utasítás szerint megfőzzük a tejjel és a cukorral. Még melegen...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk