menu

Családireceptkönyv.hu

Párizsi krém/ egyszerű/


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2.5 dl tejszín
25 dkg cukor
2.5 dkg kakaó
35 dkg vaj

Elkészítés:


tejszínt felforralni 110-120 fokos,hozzáadjuk a kakaót, amikor síma hozzá a vaj harmadát,már nem kell főzni.
Kihűteni,maradék vajat kikeverni a cukorral és a csokis keveréket hozzáadni ,összedolgozni.

Párizsi krém/ egyszerű/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Low Carb Chia-Schoko-Pudding
Low Carb Chia-Schoko-Pudding

Chia trifft Kokos - zwei Superfoods in einem Drink / Pudding. Schnell gemacht, sättigt sehr gut und gibt Kraft für die nächsten Stunden. Ideal als Zwischenmahlzeit. Alle Zutaten...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Csoki és vaníliapuding (Náray T)
Csoki és vaníliapuding (Náray T)

Vaníliapuding A tojások sárgáját a cukorral habosra keverem, majd beleszitálom a keményítőt/lisztet. Közben a tejet felteszem forrni, benne a vaníliarúd kikapart magjaival. Belet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sára
Sárgabarack piskóta
Sárgabarack piskóta

Annyira egyszerű az elkészítése, hogy szinte szóra sem érdemes. Miután az összes hozzávalót összekavartam, beleöntöttem a sütőpapírral kibélelt tepsibe, és ráültettem a megfelezett...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Hajni
Részeges tiramisu
Részeges tiramisu

A tojássárgáját vízgőz felett kikeverjük a cukorral, a borral, a konyakkal és a tojáslikőrrel. Vigyázzunk, nehogy túlságosan forró legyen a víz, mert a tojás könnyen megfőhet! Amik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk