menu

Családireceptkönyv.hu

Párizsi krém/ egyszerű/


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2.5 dl tejszín
25 dkg cukor
2.5 dkg kakaó
35 dkg vaj

Elkészítés:


tejszínt felforralni 110-120 fokos,hozzáadjuk a kakaót, amikor síma hozzá a vaj harmadát,már nem kell főzni.
Kihűteni,maradék vajat kikeverni a cukorral és a csokis keveréket hozzáadni ,összedolgozni.

Párizsi krém/ egyszerű/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Hartai császármorzsa bögrésen (Rupáner)
Hartai császármorzsa bögrésen (Rupáner)

A tojások fehérjét másfél kanál cukorral, gépi habverő segítségével kemény habbá verjük. Én mindig elkezdem a fehérjéket kihabosítani, és mikor már kifehéredik és buborékos lesz, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Emese
Szórós túrós
Szórós túrós

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Rizsfelfújt, ahogy Vicikó készíti
Rizsfelfújt, ahogy Vicikó készíti

A rizst nagyon alaposan megmossuk, majd feltesszük főni a tej-víz keverékben, a vaníliarudat, és csipetnyi sót hozzáadva. Ha puhára megfőtt, kivesszük a vaníliarudat ( még haszn...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bertalan
Elefántkönnycsepp
Elefántkönnycsepp

Piskótát készitünk...6 tojás fehérjét felverünk,adunk hozzá 6 ek cukrot,majd a sárgákat.Kézzel hozzákeverjük a lisztet és kakaót,valamint a sütőport.Tepsit kibélelünk papirral és b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk