menu

Családireceptkönyv.hu

Párizsi krém/ egyszerű/


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2.5 dl tejszín
25 dkg cukor
2.5 dkg kakaó
35 dkg vaj

Elkészítés:


tejszínt felforralni 110-120 fokos,hozzáadjuk a kakaót, amikor síma hozzá a vaj harmadát,már nem kell főzni.
Kihűteni,maradék vajat kikeverni a cukorral és a csokis keveréket hozzáadni ,összedolgozni.

Párizsi krém/ egyszerű/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mónika
Chococcino szelet
Chococcino szelet

50 dkg Mascarpone

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alexandra
Amerikai palacsinta
Amerikai palacsinta

A hozzávalókat összekeverjük, majd egyesével sütjük.

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alexandra
Epres morzsasüti
Epres morzsasüti

A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Az epret megmossuk, kicsumázzuk, feldaraboljuk. A lisztet elkeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a szobahőmérsékletű vajat, és kézzel morzsára dolgoz...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Brigitta
Lágy, túrós háromszögek vaníliás-fahéjas cukorba
Lágy, túrós háromszögek vaníliás-fahéjas cukorba

A lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a kockára vágott vajat és a lágy túrót. Tésztává dolgozzuk, vékonyra nyújtjuk és korongokat szaggatunk ki belőle. Minden egyes korongot félbe haj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk