menu

Családireceptkönyv.hu

piskóta régi


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


300 gr liszt
250 gr kr cukor
6 tojás
vanília
1 cs sütőpor
110ml tej /melegen/

Elkészítés:


Szitálni a lisztet,sütőporral
sárgáját cukorral verni,hozzá a tejet
beleönteni a szitált lisztet,és utána a felvert fehérjét.
2 sütőformában 180 fokon 40 percig sütni.

piskóta régi

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tibor
Túró puffancs
Túró puffancs

A rebarbarát megtisztítjuk és apróra vágjuk, a citromlével 2 evőkanálnyi vízben kissé megpároljuk. Az epret megmossuk, kicsumázzuk, a felét botmixerrel pürésítjük. A rebarbarához k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Fényes csokimáz mézeskalács sütihez
Fényes csokimáz mézeskalács sütihez

Elkészítési módszer A zselatint feloldjuk 3 evőkanál hideg vízben, hagyjuk egy pillanatra megduzzadni. A cukrot és a kakaót szitáljuk egy serpenyőbe, adjuk hozzá a vajat és a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Gyümölcspuding - OK
Gyümölcspuding - OK

1. Egy edénybe öntsük bele az epret (vagy egyéb apró szemű gyümölcsöt), adjuk hozzá a citrom levét, öntsük fel 400 ml vízzel, és tegyük fel főni. 2. 100 ml vízben keverjük el a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar A Zsigmond malom tárkonyos almás pitéje
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
A Zsigmond malom tárkonyos almás pitéje

A sütőt előmelegítjük 200C fokra. Először elkészítjük az almás tölteléket: az almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, majd a reszelő nagy lyukán lereszeljük. Egy nagy, széles...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk