5 tojás
1 vaníliapuding
2 kanál mandulaliszt
5 kanál eritrit
Krémhez:
1 kecskesajtkrém
1 növényi tejszín
pár csepp doterra citrom olaj (lime olaj)
Fél citrom leve
1 tasak zselatinpor
Ibolyavirág
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk, a szokásos módon a tojásokat külön felverve. Aztán egy kecskesajtkrém illetve egy tejszínhab és néhány csepp doterra lime olajjal meg egy zacskó zselatinnal krém készült. A virágok a krémre kerültek. Bár csináltam kandírozott ibolyavirágot eritrittel, de azok a hűtőt nem élték túl, szóval a tetejére is a sima ibolyavirág került fel.
Az almát hámozzuk meg, távolítsuk el a magházat, majd vékonyra (kb. 0,5 cm) szeleteljük fel. Ezután csepegtessük meg a citromlével, hogy ne barnuljon meg. Egy tálba üssük bele a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit kézzel összedolgozzuk – akkor jó, amikor a cukor elolvadt benne. A töltelékhez a gesztenyét burgonyanyomón áttörjük, majd a többi hozzávalóval együtt szintén a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1, Keverd össze a por alakú összetevőket egy turmixgépben, amig teljesen egységes mixet nem kapsz. 2,Ha szeretnél keverj hozzá egy kevés csokoládé pasztillát, így a forró csokid m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű