5 tojás
1 vaníliapuding
2 kanál mandulaliszt
5 kanál eritrit
Krémhez:
1 kecskesajtkrém
1 növényi tejszín
pár csepp doterra citrom olaj (lime olaj)
Fél citrom leve
1 tasak zselatinpor
Ibolyavirág
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk, a szokásos módon a tojásokat külön felverve. Aztán egy kecskesajtkrém illetve egy tejszínhab és néhány csepp doterra lime olajjal meg egy zacskó zselatinnal krém készült. A virágok a krémre kerültek. Bár csináltam kandírozott ibolyavirágot eritrittel, de azok a hűtőt nem élték túl, szóval a tetejére is a sima ibolyavirág került fel.
1.Tedd egy tálba a lisztet, cukrot, tojásokat, sót, citromhéjat, vanília kivonatot és a tej felét, és keverd csomómentesre a tésztát. 2. Ha már csomómentes a tészta, fokozatosan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojásokat, a cukorral habosra keverjük, utána bele keverjük a vajat. Ezután tesszük bele a lisztet és a többi anyagokat. A masszát pihentessük kb. 2-4 órát a hűtőben. Utána adagolj...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézhttps://www.youtube.com/watch?v=c5o9bN29aCo
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverem a barnacukrot, tojásokat, olajat, tejet. Utána a lisztet sót, sütőport is belekeverem. Végül az ízesítést: gyümölcsöt vagy csoki darabokat, vagy magokat... Sziliko...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű