5 tojás
1 vaníliapuding
2 kanál mandulaliszt
5 kanál eritrit
Krémhez:
1 kecskesajtkrém
1 növényi tejszín
pár csepp doterra citrom olaj (lime olaj)
Fél citrom leve
1 tasak zselatinpor
Ibolyavirág
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk, a szokásos módon a tojásokat külön felverve. Aztán egy kecskesajtkrém illetve egy tejszínhab és néhány csepp doterra lime olajjal meg egy zacskó zselatinnal krém készült. A virágok a krémre kerültek. Bár csináltam kandírozott ibolyavirágot eritrittel, de azok a hűtőt nem élték túl, szóval a tetejére is a sima ibolyavirág került fel.
A pudingot kevés tejjel és a kristálycukorral csomómentesre keverjük. A maradék tejet feltesszük melegedni, majd a pudinggal sürűre főzzük. Még melegen lefedjük alufoliával és ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Preheat oven to 185 c. 2. Slice butter into pieces and add to a 10x30 cm baking dish. Place the pan in the oven while it preheats, to allow the butter to melt. Once melted, re...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összekeverünk egy mixer vagy robotgép segítségével, az áfonyát csak a végén, óvatosan beleforgatva. Előmelegített sütőben 175 fokon 30 percig süsd. Tedd hűtőbe egy estére,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingport simára keverjük egy kevés tejjel és ízlés szerint cukorral. - A maradék tejet felforraljuk, majd állandó keverés mellett hozzácsorgatjuk a pudingos keveréket -. Pár...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű