1 közepes vöröshagyma
5-6 db TV paprika
2-3 evőkanál kecsap(esetleg 2-3 paradicsom)
2 db virsli
8-10 db tojás
só
bors
majoranna
pirospaprika
olaj
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük, majd kis pirospaprikával elkeverjük. A paprikát vastagabb szeletekre vágjuk, a pirított hagymához adjuk és felöntjük egy kis pohár vízzel.
Beletesszük a sót, borsot, majoránnát, kecsapot és addig főzzük míg a vizet el nem főli(folyamatosan kevergetni kell). Beletesszük a felkarikázott virslit, majd a felvert tojásokat és állandó keverés mellett készre sütjük.
Minél több benne a kecsap/paradicsom annál ízletesebb.
a krumpli adagot ízlésünknek és étvágyunknak megfelelően válasszuk ki. Főzzük meg a krumplikat, hámozzuk meg, majd tőrjük szét egy krumplinyomóval. Borsozzuk, sózzuk, majd alaposan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kölest pici olajon megfittatjuk, felöntjük a zöldséglevessel, és 10-15 perc alatt puhára pároljuk Közben a zöldborsót sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A petrezselymet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húshoz add hozzá a fűszereket és a fokhagymát és a tojás sárgáját. A tojás fehérjét verd fel kemény habbá és tedd hozzá ezt is a darált húshoz, ezzel lazítjuk a töltelék á...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés zsíron pirítsuk üvegesre a szalonnát. Én bolti, csomagolt, felkockázott szalonnát használtam, de az igazán finom ízért érdemes piacról beszerezni. Adjuk hozzá a tarhonyát, ma...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű