1 közepes vöröshagyma
5-6 db TV paprika
2-3 evőkanál kecsap(esetleg 2-3 paradicsom)
2 db virsli
8-10 db tojás
só
bors
majoranna
pirospaprika
olaj
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük, majd kis pirospaprikával elkeverjük. A paprikát vastagabb szeletekre vágjuk, a pirított hagymához adjuk és felöntjük egy kis pohár vízzel.
Beletesszük a sót, borsot, majoránnát, kecsapot és addig főzzük míg a vizet el nem főli(folyamatosan kevergetni kell). Beletesszük a felkarikázott virslit, majd a felvert tojásokat és állandó keverés mellett készre sütjük.
Minél több benne a kecsap/paradicsom annál ízletesebb.
Lábosban olajat hevítünk. Belemegy az apróra vágott hagyma, üvegesre pirítjuk. Közben a bab konzervek közül egynek (vagy az összesnek, ízlés dolga) leszűrjük a levét. Megy bele a l...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűA kifliket karikákra vágjuk. A tejet a vaníliarúd kikapart belsejével vagy egy csomag vaníliás cukorral felforraljuk. A kifliket a forró tejjel leöntjük, majd leszűrjük, és nagyjáb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a sárgarépát apróra vágjuk. Egy serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket a darával, a paradicsommártással és egy kevés vörösborral. Adja hozzá az olasz gyógynövényeket, s...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1 csomag fagyasztott sóskát pici sóval és annyi vízzel, felöntve főzni, kiengedni, ami éppen ellepi. Habarást készíteni kókusztejszínből, csicseri liszt-zabpehelyliszt (összesen kb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű