1 közepes vöröshagyma
15-20 db nagyobb krumpli
5 db virsli
só
bors
pirospaprika
A hagymát apróra vágom és megdinsztelem, majd pirospaprikázom. A megtisztított és kockára vágott krumplit hozzáadom, és jól összekeverem, majd felöntöm annyi vízzel, hogy a krumplit épp ellepje. Ízlés szerint fűszerezem, és hagyom felforrni. Ha felforrt, kicsire teszem, és addig főzöm, míg a krumpli megpuhul. Ha megpuhult, beleteszem a felkarikázott virslit, és nagy lángon kevergetem, míg besűrűsödik.
G
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pacalt több vízben átmosom, forró vízzel leforrázom, majd csíkokra vágom. A bográcsot a zsírral körbekenem, a maradékot az alján hagyom, és ezen megpárolom a vörös hagymát. Megfu...
Elkészítési idő: 6 óra Nehézség: NehézA brokkolit forró, sós vízben 1-2 percet főzzük, majd leszűrjük. A sütőtál aljára felkarikázzuk a főtt krumplit. A főtt krumplira halmozzuk a brokkolit, tegyük közé a vastagabb s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájat jól megmosom megtisztítom és szűrőbe teszem, hogy jól lecsepegjen. A hagymát vékony karikára, a szalonnát apró kockára vágom, a paprika magházát eltávolítom és felkar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű