1 közepes vöröshagyma
15-20 db nagyobb krumpli
5 db virsli
só
bors
pirospaprika
A hagymát apróra vágom és megdinsztelem, majd pirospaprikázom. A megtisztított és kockára vágott krumplit hozzáadom, és jól összekeverem, majd felöntöm annyi vízzel, hogy a krumplit épp ellepje. Ízlés szerint fűszerezem, és hagyom felforrni. Ha felforrt, kicsire teszem, és addig főzöm, míg a krumpli megpuhul. Ha megpuhult, beleteszem a felkarikázott virslit, és nagy lángon kevergetem, míg besűrűsödik.
A zöldségek előkészítése: A padlizsánt és a hagymát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A cukkínit és a paradicsomot hámozás nélkül szeleteljük. Összeállítás: Olívaolajat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA ropogósra sült csirkecomb elkészítéséhez a csirkecombokat megtisztítjuk, leitatjuk róla a nedvességet, majd bedörzsöljük a sóval. 4 ek vajat egy tálkában megolvasztunk, elkeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA dagadót megdarálom, vagy még a vásárláskor a hentessel megdaráltatom. A darált húst összekeverem a tojással, rizzsel és a finomra vágott vöröshagyma felével, őrölt borssal, pir...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krumplit megpucoljuk és belekarikázzuk a tepsibe. 2. A kolbászt szintén felkarikázzuk és hozzátesszük a krumplihoz. 3. A hagymát apróra vágjuk és szintén a tepsibe tessz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz