1 tk. MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
ízlés szerint só
1 kg csirkemáj
2 csomag (40 dkg) bacon szalonna
kevés olaj
őrölt ízlés szerint bors
A májat megtisztítjuk és hideg vízbe áztatjuk, majd papírtörlőre szedjük, megszárítjuk.
Egy edénybe kevés olajat teszünk, beleszórjuk a fűszereket, majd beletesszük a csirkemájat pár órára.
A májakat egyenként baconbe tekerjük és zsírozott tepsibe tesszük, lefedjük fóliával, majd megsütjük.
A fóliát csak a sütés végén vegyük le, hogy ne száradjon ki.
Egy teflonserpenyőt vékonyan beolajozok. Beleütöm a tojásokat (személyenként 2 db) úgy, mintha tükörtojást sütnénk. A tojások tetejére rápakolok sonkát, kolbászt, párizsit, virslit...
Elkészítési idő:A csirkemelleket falatkákra vagdaljuk. A lisztből, tojásból, tejből sűrű palacsintatésztát kavarunk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, borsot, sót és a sajtot. A husikat belekeve...
Elkészítési idő: 60 perc