1 tk. MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
ízlés szerint só
1 kg csirkemáj
2 csomag (40 dkg) bacon szalonna
kevés olaj
őrölt ízlés szerint bors
A májat megtisztítjuk és hideg vízbe áztatjuk, majd papírtörlőre szedjük, megszárítjuk.
Egy edénybe kevés olajat teszünk, beleszórjuk a fűszereket, majd beletesszük a csirkemájat pár órára.
A májakat egyenként baconbe tekerjük és zsírozott tepsibe tesszük, lefedjük fóliával, majd megsütjük.
A fóliát csak a sütés végén vegyük le, hogy ne száradjon ki.
A pulykamellet szeletekre vágjuk, és fokhagymás tejben kb. 2 órára bepácoljuk. A sajtot lereszeljük, a tojásokat egy tálban felverjük. A jénai tálat kikenjük margarinnal. A pulyk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa szereted a túrógombócot tejföllel enni, ezt a receptet imádni fogod! 1. lépés A túrógombóchoz a tojásokat csipetnyi sóval, 3 evőkanál porcukorral és a fél rúd vanília kikapa...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA lisztet összegyúrjuk a margarinnal, sóval és annyi tejföllel, amennyit felvesz. Ujjnyi vastagra nyújtjuk. A tetejére reszelt sajtot és köménymagot szórunk, majd a kívánt méretű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű