Családireceptkönyv.hu

Cheddar sajtos csirkemell brokkoli szósszal, rizzsel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 szelet csirkemell filé
Fél liter tej
20 dkg Cheddar sajt reszelve
10 dkg zsemlemorzsa

Bors
1/4 kg fagyasztott brokkoli
2 evő kanál vaj
Liszt
2 db tömlős natúr krémsajt
2 zacskó gyors rizs
3 szem koktél paradicsom
1 szem tv paprika

Elkészítés:


Csirkemell szeleteket fűszerezzük. Először a tejbe utána a reszelt sajtba forgatjuk és végül a zsemlemorzsába jól belenyomkodjuk.
Tűzálló tálba tesszük és a sütőben készre sütjük 25-30 perc alatt 170 fokon. Közben a brokkolit megmossuk és rózsáira szedjük, majd sós vízben megfőzzük.
Vajból és lisztből rántást csinálunk, felengedjük tejjel, és belenyomjuk a sajtot és sűrűre főzzük. A brokkolit beletesszük, és egy kicsit szétkeverjük. A rizst a brokkolis vízben kifőzzük.

Cheddar sajtos csirkemell brokkoli szósszal, rizzsel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Diós bobájka
Diós bobájka

A tejet a vajjal vaníliás cukorral felrakjuk forrni,addig a a kiflinket felkarikázzuk egy nagyobb tálba rakjuk és a felforrt tejjel le öntjük.A porcukrot a dióval elkeverjük.Kivaja...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkehajó töltött gombával
Csirkehajó töltött gombával

A húst megmossuk, a vizet lecsepegtetjük. Kettőbe vágjuk a mellet és zsebet vágunk bele, egy kicsit hús klopfolóval megütögetjük. Sózzuk, borsozzuk. Közben elkészítjük a töltelé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kenyérlángos
Kenyérlángos

A lisztet a dagasztótálba tesszük, a közepébe egy mélyedést igazítunk. Ide tesszük a meglangyosított víz felét, az élesztőt a cukrot, egy kicsit az ujjunkkal elkeverjük, majd letak...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Gombafasírt
Gombafasírt

A hagymát apró kockára vágjuk,a gombát tisztítjuk ,fel daraboljuk,megpároljuk a hagymát,rátesszük a gombát,só,bors ,fokhagymapor,majoránna,tárkony ,ízesítésnek,ha megpuhult a gomba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk