1 tasak MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alap
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál étolaj
3 db paradicsom
50 dkg marhacomb
1 doboz csemegekukorica
1 doboz konzerv vörösbab
csipetnyi örölt chilipaprika
A marhahúst ledaráljuk, majd a felforrósított olajon lepirítjuk. Fokhagymával és a chilipaprikával fűszerezzük. Hozzáadjuk a babot, a kukoricát és a paradicsomot, majd tovább pirítjuk. A MAGGI Mexikói chilis bab alapot elkeverjük 4 dl vízzel, a ragura öntjük és együtt készre pároljuk.
30 perc
Elkészítési idő:Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, hozzáadjuk a kockára vágott húst. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Felöntjük vízzel, és addig főzzük,...
Elkészítési idő: 70 percKevés olajon dinszteljük meg a hagymát, utána a paprikát. Adjuk hozzá a padlizsánt és cukkinit. A végén keverjük hozzá a paradicsomot, ízesítsük sóval, borssal, bazsalikommal és...
Elkészítési idő: 1 óra