1 tasak MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alap
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál étolaj
3 db paradicsom
50 dkg marhacomb
1 doboz csemegekukorica
1 doboz konzerv vörösbab
csipetnyi örölt chilipaprika
A marhahúst ledaráljuk, majd a felforrósított olajon lepirítjuk. Fokhagymával és a chilipaprikával fűszerezzük. Hozzáadjuk a babot, a kukoricát és a paradicsomot, majd tovább pirítjuk. A MAGGI Mexikói chilis bab alapot elkeverjük 4 dl vízzel, a ragura öntjük és együtt készre pároljuk.
Vegyél egy nagy darab (15dkg) füstölt szalonnát, vágd apró kockákra, majd egy nagy fej vöröshagymát is metéld fel, ted a lábasba és párold puhára a hagymát. Vágd fel a paprikát és...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA krumplit felkockázzuk, bő, sós vízben nagyon puhára főzzük. Ez azt jelenti, hogy szint már kezdjen el szétfőni, ha beleszúrunk egy kést, váljon szét. Szűrjük le, jól csepegtessü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA darált húst összedolgozzuk 4 gerezd összetört fokhagymával, sóval, borssal, majoránnával és a bazsalikommal, majd a masszából gombócokat formázunk. A gombócokat sütőpapírral kib...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű