6 szelet karaj
40 dkg gépsonka
25 dkg reszelt sajt
4 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
15 dkg átszitált liszt
5 db Tesco Finest friss tojás
25 dkg zsemlemorzsa
A hússzeleteket kiklopfoljuk.
A sajtot összekeverjük a felaprított gépsonkával és a hússzeleteket betöltjük vele.
Ezután, hagyományos módon bepanírozzuk őket és bő, forró olajban kisütjük.
Köretnek burgonyapüré, vagy rizs ajánlott.
A kicsontozott húst (a túl zsíros részeket kihagyva) vékony csíkokra vágjuk és formába tesszük úgy, hogy rétegenként sózzuk, borsozzuk és nagyon apróra vágott fokhagymát adunk hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűELKÉSZÍTÉS Egy nagyobb űrtartalmú, 5-6 literes rozsdamentes, vastagabb aljú edényben az olaj ból és lisztből zsemleszínű rántást készítünk. Félrehúzzuk, megszórjuk pirospaprikával...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű.a tarját mind 2 oldalán meg klopfolom,(meg puhítom a hús rostjait),majd be fűszerezem,a sóval óvatosan bánok,mert mustárral és zúzott fokhagyma keverékével be dörzsölöm,1 tálba ra...
Elkészítési idő: 24+0,5 óra Nehézség: KönnyűKeverje össze a sót, borsot, fokhagymát és hagymaport, kakukkfüvet, rozmaring és paprika * A csirkecombokat mindkét oldalon ízesítjük a fűszerkeverékkel * Csavarja be az ízes...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű