20 dkg gomba
1 fej hagyma
fél csirkemell
piros paprika
só
bors
2 dl tejföl
1 kanál liszt
étolaj
A gombát és a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadunk egy kiskanál piros paprikát, a csirkemellet és egy kevéske vizet.
Amikor már a hús kezd puhulni, hozzáadjuk a gombát is. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul.
Amikor kész 2 dl tejfölbe teszünk egy kanál lisztet és 1 dl vizet, jól összekeverjük és behabarjuk vele a pörköltet.
Rizzsel tálaljuk.
A csirket betölteni es szalonnäba tekerni majd megsütni
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst csíkokra vágjuk, és bepácoljuk pár órára a gyros fűszerkeverékkel. Kevés olajon sütjük majd ki, ha a mártást és a pitákat is elkészítettük már. A tzatziki elkészítése: A...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Burgonyát és a hagymát lereszeljük nagy lyukú reszelőn, hogy szálkásak legyenek 2. Először a burgonyához hozzáadjuk a tojásokat, majd a hagymát, lisztet, utána a fokhagymát és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA lisztet, keményítőt, sót elkeverjük egy tálban, hozzáadjuk a tojást, és annyi vizet, hogy sűrű palacsinta tésztát kapjunk. A sütés során kell még víz, mert a tészta folyamatosan...
Elkészítési idő: 15 perc + sütés Nehézség: Könnyű