13 db tojás, 3 evőkanál majonéz, 2 evőkanál tejföl, 1 evőkanál mustár, 1 db lilahagyma, só, bors
A tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt. Sóval, borssal ízlés szerint ízesítjük.
Hagyjuk pár órát a hűtőben, hogy ízek kellően összeérjenek.
A kenyerek felét megkenjük margarinnal, a másik felét pedig krémsajttal. A margarinnal megkent szeletre ráfektetjük a sonkát, a sajtot, 1 karika paradicsomot, és kevés borssal megs...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesÖsszekeverjük, „széttapogatjuk „ 15 percig elősütjük, aztán rá a feltét, ismét 15 percig sütni, és kész. Én cukormentes csirkemellsonkát, paradicsomsűrítményt, natúr paradicsomot,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFogd meg a vasárnapról megmaradt csirkemájat és tepertőt. Dobd bele az aprítóba, lassanként adj hozzá egy keveset a tepertőből kisült zsírból. A végén pedig fűszerezd kedvedre - én...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű