13 db tojás, 3 evőkanál majonéz, 2 evőkanál tejföl, 1 evőkanál mustár, 1 db lilahagyma, só, bors
A tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt. Sóval, borssal ízlés szerint ízesítjük.
Hagyjuk pár órát a hűtőben, hogy ízek kellően összeérjenek.
1 percig pihenni hagyjuk, majd hozzáadunk egy csipet sóval felvert egész tojást. Az időközben besűrűsödött masszát vékonyan, egyenletesen elterítjük egy sütőpapírral borított nagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Champignons und Kräuterseitlinge putzen und vierteln. Das Rindfleisch in mundgerechte Streifen schneiden. Zwiebeln und Knoblauch abziehen, fein würfeln und in einer Pfanne m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát akár napokkal előtte is el lehet készíteni, de aznap is tökéletes. Tehát először is a tésztát összegyúrjuk, 10 percet letakarva pihentetjük, majd papír vékonyságúra nyújt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű