2 cs. vaníliás cukor
450 gr tejföl
2 db tojás
2 cs. sütőpor
70 dkg liszt
Az alapanyagokat összedolgozzuk és ha már jó az állaga, akkor kinyújtjuk és kiszaggatjuk akkorára, amekkora fánkokat szeretnénk sdütni.
A nyújtásnál kb. 1 ujjnyi vastag legyen a tészta.
Forró olajban nagyon gyorsan megsütjük és hagyjuk kihűlni.
Ha kihűlt ízesítjük ízlés szerint, majd meghintjük porcukorral.
A hozzávalókat magasfalú, mikrózható edényben összekeverjük, és 6 percre 750 Wattra mikróba tesszük. Ha kész, bármivel tölthető. A darált diót összekeverem a cukorral és a tejjel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 liter tejet forraljunk fel, közben a tojások fehérjéből 12 csepp édesítővel és 1 csipetnyi sóval kemény habot verünk. A tojások sárgáját 24 csepp édesítővel, a vanília kikapart b...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: Rajzoljunk 3 darab 22 cm átmérőjű kört sütőpapírra. Tegyünk kettőt egy tepsibe, a harmadikat pedig egy másikba. Verjük fel nagyon világossárgára és sűrűre a tojást, a s...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat egy tálban összekeverni, tepsibe nyomkodni, és a hűtőben pihentetni. Tetejére csokimázat készíteni. Ha megszilárdult felszeletelve tálalható.
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű