Piskóta:
6 tojásfehérje
20 dkg cukor
15 dkg darált dió
3 dkg liszt
2 dkg darált keksz
1 cs sütőpor
Krém:
6 tojássárgája
20 dkg cukor
1 cs vaníliás puding
5 dl tej
1 Rama
10 dkg csokoládé
A tojásfehérjét a cukorral felverjük, majd a darált diót, a lisztet, a darált kekszet és a sütőport hozzákeverjük. Úgy sütjük mint a piskótát.
A tojássárgáját, a cukrot, a vaníliás pudingot a tejben megfőzzük. Ha kihűlt hozzáadjuk a rámát. A krémet kétfelé osztjuk az egyikhez hozzáadjuk a csokit.
Összeállítás: tészta, sárga krém, keksz, barna krém, tetejére: dió vagy darált keksz.
Keksz,lekvár,kávé,kakaó,rum,tej össze dolgozni. A krémet simára kikeverni. A tésztát kinyújtani és megkenni a krémmel,feltekerni.Kókuszba forgatni. Hűtőbe tenni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt, és beletesszük a porcukrot. Amikor az élesztő felfut, hozzáadjuk a vajat, a tojások sárgáját, a rumot, sót, a citrom reszelt héját,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A hideg tejszínt felverjük, majd a vége fele hozzáadagoljuk a habfixálót. A tejfölt a cukrokkal, reszelt citromhéjjal és levével simává keverjük, majd a felvert te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet törjük darabokra, legyenek közötte apróbb és nagyobb darabok is. Amennyiben mogyorót használhatunk, meg i piríthatjuk, de enélkül is finom lesz, majd ledaráljuk és a keks...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű