kevés só
2 dl tejszín
2 db tojás
15 dkg darált dió
20 dkg margarin
10 dkg porcukor
70 dkg liszt
20 dkg ét csokoládé
A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, majd 1 órára hűtőbe tesszük.
Ezután 5 mm vastagságúra kinyújtjuk és korongokat szaggatunk ki belőle, majd sütőben 10 perc alatt megsütjük.
A krémhez felolvasztjuk a margarint, hozzáadjuk a porcukrot, elfőzzük a margarin víztartalmát, majd hozzáadjuk a darabokra tördelt csokit és végezetül a tejszínt.
3-4 percig főzzük, majd hűtőbe tesszük 1 napra. Mikor kivesszük, habverővel felverjük.
A korongokat megtöltjük a csokis krémmel és a tetejére olvasztott csokit kenünk.
Nutella, Ei, Mehl und Backpulver in eine Schüssel geben und zu einem glatten Teig verarbeiten. Aus dem Teig kleine Kugel in Walnussgröße formen und auf ein mit Backpapier ausgeleg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, mákot, édesítőt, sütőport összekeverjük. A tojást, joghurtot, olajat, aromát kézi habverővel elkeverjük, beleöntjük a lisztes-mákos keveréket, végül a reszelt almát. For...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojások sárgáját és cukrot habosra dolgozom robotgéppel. Villával áttöröm a gyümölcsöt és a tojásos masszába forgatom. Amennyiben lekvárt vagy dzsemet használok cukor már nem i...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű