1 db MAGGI Zöldségleveskocka
5 dkg tészta eperlevél
1 csipet őrölt fehér bors
1 kk.. pirospaprika
ízlés szerint petrezselyemzöld
1 fej karfiol
2 szál fehérrépa
2 szál sárgarépa
2 ek. finomliszt
2 ek. étolaj
1 kis pohár tejföl
1 fej vöröshagyma
ízlés szerint só
1 tk. MAGGI Ételízesítő - a mindennapokra
zeller levél
A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, a karfiolt megmossuk és rózsáira szedjük.
Kevés olajon megdinszteljük a zöldségeket, majd sózzuk, borsozzuk és MAGGI Ételízesítőt adunk hozzá.
Beletesszük a karfiolt, az egész vöröshagymát, a pirospaprikát és a MAGGI Zöldségleveskockát, majd.fFelöntjük vízzel és puhára főzzük.
Mielőtt teljesen megpuhulnak a zöldségek, beletesszük a tésztát, a zellert és a petrezselymet.
A tejfölt elkeverjük a liszttel és behabarjuk a levest, de a habarás előtt kivesszük a vöröshagymát.
Ha mindent meghámoztunk, felaprítottunk, amit kellett, akkor a nehezén már túl is vagyunk. Forrósítsuk fel az olajat, dobjuk rá a sonka kockákat, pirítsuk egy pár percig, majd jöhe...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesElkészítése: A babot beáztatjuk előző éjszaka, továbbá a sonkát is pár órára, ha nagyon sós. Pörkölt alapot készítünk, majd ezt felengedjük vízzel. Ebben a vízben főzzük a szalonn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst először is vízbe áztatom, ezután kockára vágom, megtisztítom a burgonyát, szintén kockára vágom. Ugyanígy a zöldség féléket megtisztítom-megmosom, majd sárgarépát-zöldséget...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Szeleteljük fel a vöröshagymát és a fokhagymát, és hagyjuk állni 5-10 percig. Közben hámozzuk meg és vágjuk fel a sütőtököt. 2. Tegyünk két evőkanál alaplevet egy közepes fő...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes