Alap:
50 dkg darált keksz
1 csomag gesztenyepüré
0,5 dl rum
30 dkg porcukor
3 dkg kakaópor
annyi kanál tej, hogy összeálljon vagy Extra Jam (baracklekvár)
Krém:
15 dkg vaj
20 dkg porcukor
10 dkg kókuszreszelék
Az alap hozzávalóit összegyúrjuk, linzertészta keménységűre. Ne morzsolódjon, de ne is legyen ragacsos. Ketté vesszük a masszát.
A krém alapanyagait habosra keverjük. Kókuszszal meghintett felületen kinyújtjuk a kakaós masszát és a krém felét rákenjük. Feltekerjük. A maradék alapanyagokból újabb roládot készítünk. Pár órára hűtőbe tesszük és utána szeleteljük.
A zsírt a liszttel elmorzsoljuk, azután hozzáadjuk a többi anyagot is, és annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy lágy tésztát kapjunk. Vékonyra kisodorjuk, összehajtogatjuk....
Elkészítési idő:A 10 tojássárgáját a porcukorral és a 15 evőkanál meleg vízzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. A masszát megfelezzük, és két lapot sütünk belőle 30...
Elkészítési idő:. Rendesen kidolgozzuk, majd kinyújtjuk, és megkenjük frissen darált töpörtyűvel, és 15 percenként hajtogatjuk, úgy 3X4 szer. Utolsó kinyújtáskor a tészta tetejét berácsozzuk, majd...
Elkészítési idő: 1 óra