Alap:
50 dkg darált keksz
1 csomag gesztenyepüré
0,5 dl rum
30 dkg porcukor
3 dkg kakaópor
annyi kanál tej, hogy összeálljon vagy Extra Jam (baracklekvár)
Krém:
15 dkg vaj
20 dkg porcukor
10 dkg kókuszreszelék
Az alap hozzávalóit összegyúrjuk, linzertészta keménységűre. Ne morzsolódjon, de ne is legyen ragacsos. Ketté vesszük a masszát.
A krém alapanyagait habosra keverjük. Kókuszszal meghintett felületen kinyújtjuk a kakaós masszát és a krém felét rákenjük. Feltekerjük. A maradék alapanyagokból újabb roládot készítünk. Pár órára hűtőbe tesszük és utána szeleteljük.
A banánt pürésítjük, liszteket összekeverjük a többi alapanyaggal. Tepsibe öntjük majd egyenletesen elsimítjuk. Az epreket megmossuk és nagyobb darabokra vágjuk és a tészta tetejér...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, a vaníliát, sót és a citromhéjat. Amikor már sima és egynemű a sütőporos lisztet a tejjel felváltogatva apránként hozzá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűlangyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt,hozzáadjuk a lisztet, a két tojás sárgáját, a lágy vajat, 2-3 evőkanál olajat, a cukrot. Annyi tejjel keverjük össze, hogy lágy noke...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat verd fel, keverd habosra kevertem az édesítővel, csak 2-3 percig. Add hozzá az összes folyadékot. A száraz hozzávalókat vegyítsd el, ezt is keverd bele, végül az olvasz...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű