2 darab MAGGI Tyúkhúsleveskocka
2 szál sárgarépa
1 kiskanál fűszerpaprika
40 dkg csiperkegomba
1 dl étolaj
2 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
1 darab MAGGI Füstölt ízű ízesítő kocka
2 darab MAGGI Gulyásleves kocka
1 szál petrezselyemgyökér
A megtisztított és megmosott gombát vékony szeletekre vágjuk.
A finomra aprított vöröshagymát olajon megfonnyasztjuk, meghintjük fűszerpaprikával és hozzáadjuk a gombát, majd tovább pirítjuk. Felengedjük 2 liter vízzel. Hozzáadjuk a MAGGI Tyúkhúsleveskockát, a MAGGI Gulyásleves kockát és a MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockát.
Beletesszük az apró kockára vágott sárgarépát és a petrezselyemgyökeret, majd lassú tűzön főzzük.
Külön kifőzött csipetkével tálaljuk, kikevert tejföllel ízesítjük.
A krumplit meghámozzuk, nagyobb kockákra feldaraboljuk. 2 liter vízben, amit 1 teáskanálnyi sóval ízesítettünk, feltesszük főni. A hagymát megtisztítjuk és lereszel...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KözepesA lisztet tegyük egy dagasztó edénybe . A közepébe alakítsunk ki egy kis fészket . Tegyük bele a mézet . Morzsoljuk rá az élesztőt . Öntsük fel 1 dl meleg vízzel . Hagyjuk , hogy a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat habosra keverjük egy csipet sóval. A grízt belekeverjük és egy ideig letakarva állni hagyjuk. Forró vízbe szaggatjuk és utána lassú tűznél főzzük készre.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElőző este két külön tálban, beáztatjuk langyos vízbe az átválogatott babot és a csülköt. Másnap annyi hideg vízben, hogy ellepje, feltesszük főni a csülköt, és csaknem puhára főzz...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Könnyű