2 darab MAGGI Tyúkhúsleveskocka
2 szál sárgarépa
1 kiskanál fűszerpaprika
40 dkg csiperkegomba
1 dl étolaj
2 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
1 darab MAGGI Füstölt ízű ízesítő kocka
2 darab MAGGI Gulyásleves kocka
1 szál petrezselyemgyökér
A megtisztított és megmosott gombát vékony szeletekre vágjuk.
A finomra aprított vöröshagymát olajon megfonnyasztjuk, meghintjük fűszerpaprikával és hozzáadjuk a gombát, majd tovább pirítjuk. Felengedjük 2 liter vízzel. Hozzáadjuk a MAGGI Tyúkhúsleveskockát, a MAGGI Gulyásleves kockát és a MAGGI Füstölt ízű ízesítő kockát.
Beletesszük az apró kockára vágott sárgarépát és a petrezselyemgyökeret, majd lassú tűzön főzzük.
Külön kifőzött csipetkével tálaljuk, kikevert tejföllel ízesítjük.
1., Zöldségeket alaposan megmossuk, megtisztítjuk, csíkokra felvágjuk 2. Nagyobb lábosban felmelegítjük az olivaolajat és rádobjuk a zöldségeket. Pár percig pirítjuk őket, majd fe...
Elkészítési idő: 40 percA csirkeszárnyakat előkészítjük, majd hideg vízben feltesszük főni. Amíg fő, meghámozzuk és megmossuk a zöldségeket. Ha forr a leves, hozzáadjuk a zöldségeket és az ízesítőket, ma...
Elkészítési idő:A zsíron üvegesre pároljuk a hagymát és a fokhagymát. A marhanyakat kockákra vágjuk fel, és tegyük a hagymára. Keverjük jól össze, és hagyjuk, hogy kicsit megpiruljon a hús. Ezut...
Elkészítési idő:Az aszalt szilvát langyos vízzel felöntjük, és kicsit áztatjuk. Leveses fazékban vizet forralunk, ebbe beleöntjük a megduzzadt szilvaszemeket, és pár percig főzzük. Közben fűszere...
Elkészítési idő: