60 dkg Pangasius filé
1 szál póréhagyma
3 db kaliforniai paprika (tri color)
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csipet fehérbors
1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem
1 dl fehérbor
10 dkg vaj
A halat aprítsuk fel.
A paprikákat, póréhagymát is daraboljuk fel, tetszőlegesen.
Vajon megpirítjuk a zöldségeket és ha már félig megpuhultak, rárakjuk a haldarabokat.
Tovább pirítjuk és fűszerezzük.
Ha elfogyna a folyadék, akkor fehérborral meglocsoljuk.
Fedő alatt, készre pároljuk, 6-8 perc alatt.
Köretnek rizs, vagy tészta is tökéletes.
Besóztam, borsoztam, megszórtam kevés kakukkfűvel a harcsa filéket, majd szalonna zsírban megsütöttem mindkét oldalukat. Tócsnit készítettem köret gyanánt.: a burgonyát meghámoz...
Elkészítési idő:A főtt garnélák fejét leszedem (úgysem esszük meg), majd kevés olívaolajon megpirítom. Sózom, borsozom, özben reszelek rá némi fokhagymát, majd amikor már eltűnik a nedvesség, kevé...
Elkészítési idő:Az apró kockára vágott póréhagymát, vöröshagymát és a reszelt fokhagymát elkezdjük dinsztelni a vajon. Hozzáadjuk a paradicsompürét, fűszereket, fehérbort, tejszínt, leveskockát m...
Elkészítési idő:filéket megmosom, majd jól megszeretgetem átpaszírozott fokhagymával. Sós tejbe teszem egy éjszakára. A panír hozzávalóit egy tálba öntöm és robotgéppel csomómentesre keverem. A...
Elkészítési idő: 30 perc