60 dkg Pangasius filé
1 szál póréhagyma
3 db kaliforniai paprika (tri color)
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csipet fehérbors
1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem
1 dl fehérbor
10 dkg vaj
A halat aprítsuk fel.
A paprikákat, póréhagymát is daraboljuk fel, tetszőlegesen.
Vajon megpirítjuk a zöldségeket és ha már félig megpuhultak, rárakjuk a haldarabokat.
Tovább pirítjuk és fűszerezzük.
Ha elfogyna a folyadék, akkor fehérborral meglocsoljuk.
Fedő alatt, készre pároljuk, 6-8 perc alatt.
Köretnek rizs, vagy tészta is tökéletes.
A karikára vágott póréhagymát kevés zsíron megpirítottam, hozzáadtam az apró csíkokra vágott sárgarépát, a kis darabokra vágott brokkolit és kevergetve megpirítottam. Vizet nem adt...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA főtt krumplit és a halat összetörjük. Belekeverjük a tojásokat, a hagymát, fűszereket. Jól összegyúrjuk és kézzel, kerek pogácsákat formázunk. Nyeles serpenyőbe annyi olajat öntü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA haldarabot négy szeletre vágom. Bedörzsölöm sóval, borssal és curryporral. Kisebb tepsit kiolajozok. A fűszeres halszeleteket lisztben megmártom. A burgonyát meghámozom és félbev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 200C fokra. Egy jénai tálba pakoljuk egymás mellé a fagyasztott tilápiafiléket. Egy kis tálba öntjük az olívaolajat és a citromlevet. Egy villával addig kev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű