ízlés szerint szegfűszeg
1 cs vaníliás pudingpor
1 üveg barackbefőtt
1 cs. vaníliás cukor
ízlés szerint citromlé
1 doboz darabolt ananászkonzerv
ízlés szerint szerecsendió
1/2 l (kb) tej
ízlés szerint fahéj
1 üveg magozott meggybefőtt
Az összes gyümölcsöt a levével együtt beleöntjük egy lábasba, hozzáadjuk a fűszereket, a citromlevet és a forrástól számítva kb. 5 percig főzzük.
Addig a pudingport kikeverjük egy kevés tejjel és a vaníliás cukorral, majd a levesbe öntjük.
Tejjel hígítjuk, ha szükséges és a legvégén beletesszük a csipetnyi őrölt szerecsendiót.
Behűtve tejszínhabbal, vagy vaníliafagylalttal az igazi.
A gyümölcsöket kockákra vágjuk, és egy leveses fazékba tesszük, a citromot beleszeleteljük. Felöntjük vízzel, megsózzuk, a fűszereket egy teatojásba téve belelógatjuk, és forrás...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A hagymát apróra vágjuk és kevés zsíron üvegesre pirítjuk. A csirkemájat megtisztítjuk, rádobjuk a hagymára. Borsozzuk és lefedve pár percet pároljuk. A fedőt el...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűdrfg
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingport és a cukrot összekeverjük, és jó sűrű pudingot főzünk belőle. Hűlni hagyjuk, és megálljuk, hogy kóstolás címén ne nyalakodjuk el a felét. A sütőt 160 fokra előmelegít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű