1 l paradicsomlé,2 dl tejszín,só,cukor,bors,
A hozzávalókat simára keverem és a hűtőben alaposan behűtöm. A tetejét egy zöld levélkével díszítem.
1. A vizet a fazékba töltjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a meggyet és a fűszereket. 2. Kis lángon melegítjük, majd tejben csomómentesen elkeverjük a lisztet. 3. Ha liszt hel...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Az őszibarackokat lehámozom, majd szeletekre vágom. 2. Kb. háromszor annyi vízzel feltöltöm, mint a barack, beleteszem a cukrot, a vaníliás cukrot, a szegfűszeget, a fahéja...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA birsalmákat megmossuk, meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, majd felkockázzuk. Annyi vízben, ami jól ellepi, feltesszük főni. Közben ízesítjük a sóval, a cukorral, a mézzel, a...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA cukrot karamellizáljuk, majd felöntjük 1,5 dl vízzel, hozzáadjuk a kockázott ananászt és a levét is. Beletesszük a fahéjat, vaníliás cukrot, pici citromlevet és felforraljuk. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű