2 db körte
2 db nektarin
2 db banán
340 g ananász (darabolt)
10 dl ananászlé (100%-os)
2 dl habtejszín
0.75 csomag vaníliás pudingpor
A gyümölcsöket felaprítjuk, és annyi vizet öntünk rá, amennyi éppen csak egy kicsit ellepi.
Feltesszük főni, cukorral és egy pici sóval ízesítjük.
Pár perc alatt megpuhul a körte, akkor hozzáöntjük az ananászlevet, az ananászkonzervet, és felforraljuk.
Közben a tejszínben elkeverjük a pudingport, és a levesbe öntjük.
Csak addig hagyjuk a tűzön, míg újra forrni nem kezd.
Lehűtjük, és tálaláskor tejszínhabot teszünk a tetejére.
A darált húsból, tojással, sóval, borssal, pirospaprikával, vízben áztatott zsemlével, fokhagymával egybe-fasírtot készítek, a közepébe főtt tojást teszek és kizsírozott tepsibe ra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát megmossuk, nyersen megpucoljuk, majd kb. 1 cm-es szeletekre vagdaljuk. A tisztára mosott üvegekbe beletesszük a fűszereket, majd az üveg nyakáig megtöltjük a nyers, fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A hátsó csülköt előkészítjük, majd fűszeres főző lében (só, bors, babérlevél, vöröshagyma, fokhagyma) félpuhára előfőzzük. A csülköt kiemeljük a főző léből, lecsepegte...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz