20 dkg virsli (8 db)
8 hot-dog kifli
3 ek mustár
3 ek ketchup
1 kis fej vöröshagyma
25-30 dkg sajt
1 ek napraforgó olaj a tepsi kikenéséhez
metélőhagyma a díszítéshez
A virslit hosszában bevagdossuk, majd beleszurkáljuk a sajt darabokat.
A kifliket félbevágjuk hosszában, majd megtöltjük mustárral és ketchuppal, megszórjuk apróra vágott hagymával, majd 1-1 vékony szelet sajtot teszünk rájuk.
A sajtra tesszük a virsliket, majd egy olajjal kikent tepsibe egymás mellé rakjuk, sajtot reszeltük rá és addig sütjük, amíg a sajt meg nem olvad.
A mustármagot finomra kell darálni (kb 2 percig). Aztán az egészet összeturmixolni. Ha túl csípősnek találod, akkor a gázon meg lehet melegíteni. Közepes lángon...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A tojásokat főzzük keményre, majd villával alaposan törjük össze. 2. A sonkát vágjuk csíkokra, a paprikát kockázzuk, a burgonyát nyersen reszeljük le kislyukú sajtreszelőn,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst daraboljuk és fűszerezzük, egy napig hagytuk össze érni. A hús 1/3-át nagy lyukú, majd a zsiradékkal együtt a többit a közepes rostán ledaráljuk.Nagyon jól bedagasztjuk, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokoládét vízgőz fölött felolvasztottam, majd hagytam, hogy szobahőmérsékletre hűljön. Ezután a szintén szoba-hőmérsékletű mascarponéval alaposan elkevertem, a sajtkrémet kanala...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű